Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x-spirit zaprasza l exp 99999x l drop 99% l Start 28.02.2016 r.

SpiritMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ma być full easy, mianowicie wszystko będzie dostępne w sklepach? Przydałaby się jakaś ankieta. Co do statów oczywiście, że 32k.

Opublikowano

Serwer ma być full easy, mianowicie wszystko będzie dostępne w sklepach? Przydałaby się jakaś ankieta. Co do statów oczywiście, że 32k.

Nie ma wszystkiego w sklepach po dłuższych rozmowach i naradach są item +9+l+28+rate można prać wyżej

Opublikowano

Pograłem dzisiaj troszkę, powiem Ci, ze serwer całkiem przyjemny, popraw tylko tekstury, w niektórych miejscach moobki do nich wpadają i trzeba troche pokombinowac, zeby je ubic. Podobnie jest w PvP.

Opublikowano

Nie miałem czasu żeby wejść na serwer, ale jak już pisałem mam nadzieję że nie będzie boków i jeveli w shop Wingow i Excellent itemow itp... Bo czekałem na 4fun serwer naprawdę długooooo i wkoncu więc czekam na start ;d a i czy nie można dać startu w sobotę bo w niedziele o 21 to późno a w poniedziałek już do pracy... Jest już jakieś info o zmianach i co jest w sklepach?

Opublikowano

Nie miałem czasu żeby wejść na serwer, ale jak już pisałem mam nadzieję że nie będzie boków i jeveli w shop Wingow i Excellent itemow itp... Bo czekałem na 4fun serwer naprawdę długooooo i wkoncu więc czekam na start ;d a i czy nie można dać startu w sobotę bo w niedziele o 21 to późno a w poniedziałek już do pracy... Jest już jakieś info o zmianach i co jest w sklepach?

To co ma być w shop to kwestia do ustalenia dziś podam forum gdzie zrobię parę ankiet również na temat startu 

Opublikowano

No i pasuje ;) i jeszcze jedno pytanko arena off czy on jak on yo od jakiego lvl? A i czy duży Będzie drop kamykow? To by było na tyle widzimy się jutro na Serwerze ;)

Opublikowano

No i pasuje ;) i jeszcze jedno pytanko arena off czy on jak on yo od jakiego lvl? A i czy duży Będzie drop kamykow? To by było na tyle widzimy się jutro na Serwerze ;)

Arena jest :) . Od 50 ale będzie od 200 . Drop będzie średni kamoli . 

Opublikowano

Witam tez juz troche potestowalem wszystko ok tylko do crywolf nie da sie zrobic reporta i jak bys dodal jeszcze mapki Kalimy 7 do sklepu albo do dropu :D

na razie tyle z mojej strony  ;)

A i zapraszam na serwer :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

SERDECZNIE ZAPRASZAM DOBRZE SIE GRA ALE MALO OSOB :( NAPRAWDE WBIJAJCIE CHETNIE POMOGE CZY COS :)

Moj nick   :    Arcio

Opublikowano

PANIE ADMINISTRATORZE!

Mam taką malutką prośbę do Pana. Nie bierz się już za stawianie serwerów, ponieważ wszystkich olałeś na samym starcie. Brak kontaktu z Tobą, nic nie robisz z serwerem. Współczuję tylko osobą którzy dalej tam grają sami w męczarniach. Nawet nie wiem po co.

Gdzieś słyszałem, że chcesz stawiać serwer na sezonie 6. Podaj  mi swój adres, podeślę Ci młotek, byś sobie wybił ten pomysł z głowy. Nie pozdrawiam. 

Arcio, szukaj czegoś nowego. Po co tam tkwić samemu? Pewnie nawet do kogo nie masz gęby otworzyć. 

Opublikowano

hmmm no pare osob gra. zapraszajmy zachecajmy. tylko problem z adminem jest duzo poprawek ale jakos leci gra no w sumie jak narazie sam smigalem he ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...