Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto LOL 120 SKINÓW WSZYSTKIE POSTACIE, EUNE!

PowietrzeKanada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dam konto z origin bf3 z dodatkami, medal of honor warfighter nfs run i pare innych gier lub konto steam call of duty ghosts, call of duty mw3 pare  innych gier ew battle.netu mam sc2 wol i hots, hearthstone pare legendarnych kart, hots 40 lvl tam jest chyba liga 20+ i duzo postaci dobrych wbitych na wysokie pzm i skiny

jak zainteresowany pisz pw

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym tylko powiedzieć, że ostateczną ceną jest PSC 100 zł ponieważ wcześniejsi zainteresowani nie kontaktują się ze mną w ogóle, a mnie już nudzi to League of Legends.

WBITY GOLD 5

Opublikowano

WBITY GOLD 4

dlaczego tak tanio sprzedajesz? podchodzi mi pod scam i to dość mocno.

bo konto leży, zagram sobie czasem, a tak jest nieużywane. Za więcej nie sprzedam, skiny wcale nie dodają aż takiej wartości, a na większą cenę nie bylo żadnych chętnych.

Opublikowano

Jestem chętny kupić ale tylko przez jakiś zaufaną stronę. Ponieważ czuje tutaj Scam.

Opublikowano

Skąd mam pewność że to nie scam? Jeżeli mnie jakoś przekonasz możesz dostać kwotę o którą pytasz, ale tylko przez allegro, lub spotykając się w realu :)

Opublikowano

Skąd mam pewność że to nie scam? Jeżeli mnie jakoś przekonasz możesz dostać kwotę o którą pytasz, ale tylko przez allegro, lub spotykając się w realu :)

zapraszam do Żagania województwo Lubuskie

Opublikowano

Chłopaki ja nie mam dostępu do allegro, siedzę w pracy i wszystko robie z fona. Robienie tam aukcji na telefonie sprzed paru lat to nie jest przyjemna sprawa.

Dostaje kodzik, oddaje konto z mailem na którym było założone. Wszystko mam przygotowane tylko czekam na pieniądze :D

Opublikowano

Chłopaki ja nie mam dostępu do allegro, siedzę w pracy i wszystko robie z fona. Robienie tam aukcji na telefonie sprzed paru lat to nie jest przyjemna sprawa.

Dostaje kodzik, oddaje konto z mailem na którym było założone. Wszystko mam przygotowane tylko czekam na pieniądze :D

W League of Legends też grasz na fonie? Ciężko wklepać w wolnej chwili aukcję na allegro? Normalnie nie przyczepiłbym się, ale sam zostałem oszukany jakiś czas temu podczas sprzedaży waluty z gry - wszystko odbywało się na zasadzie "dogadania się". Nie kupujcie chłopaki, kiedy koleś tak kręci. Zresztą konta w lolu mają to do siebie, że łatwo je odzyskać. Kupicie, a za pół roku zachce mu się grać, napisze do supportu i tyle było waszego konta.

652461476122967357515.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...