Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto LOL 120 SKINÓW WSZYSTKIE POSTACIE, EUNE!

PowietrzeKanada

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dałem ci kod PSC, a on nie wysał mi kodu, i nie odbiera telefonu... OSZUST!! prosze o usuniecie tego tematu, gdyż on nawet nie jest właścicielem konta..

Opublikowano

Dałem ci kod PSC, a on nie wysał mi kodu, i nie odbiera telefonu... OSZUST!! prosze o usuniecie tego tematu, gdyż on nawet nie jest właścicielem konta..

gościu kto Cię nasłał? Nawet nikomu nie podałem numeru telefonu, bo go najzwyczajniej nie ujawniam :)

Tutaj mamy oszusta, który nie wiem z jakiego względu chce mi tu zepsuć opinię.

Proszę o dowody w postaci screenów z moim numerem GG, numerem telefonu lub PW na MPC ty j****a świno bez zasad

a jak ktoś myśli, że nie jestem właścicielem to może mnie dodać do znajomych w lolu i jak będę to chętnie odpiszę i się dogadam :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wyslij informacje na priv wezme przez allegro - payu. 

a widzisz k***a debilu żeby w temacie było napisane, że ta płatność jest dostępna?

czytać nie uczyli? Już mi nerwy puszczają.

Opublikowano

To sprzedawaj niedojebany debilu za PSC i potem odzyskasz konto :) Nie polecam skoro boi się przez allegro ^^ Robi w c***a jak nic ;) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

daje 150-200 przez allegro, chętny:)? Tak czy inaczej jeśli nie chcesz transakcji przez zaufany serwis to na 99% jest to oszustwo, tak jak kilka tematów niżej podobne konto sprzedane niby za pół darmo po czym się okazało że po przekazaniu kodu psc kontakt został zerwany :) Nie mówię że oszukujesz i masz zamiar oszukać, tylko z góry takie ogłoszenia podobne do tego po prostu często są oszustwami, pół darmo konto, bez zaufanego serwisu pośredniczego, jeśli takowego ma nie być to radzę innym uważać na "niby" okazje bo taka okazja jest dla oszustów :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...