Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

123

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagrałem 1mecz ban 2h bo ruski team i kick clutch or kick w 1rundzie jak wszyscy z moim zgineli w 10s, sam zostaje, zabijam 4, ostatni mnie zabija i kicka dostaje, później dołączam, trafiam znowu ruski team, nie mogłem zaplantować bo jakiś griefer pakę wyrzucił na samochód na nuke, nie dało się im tego wytłumaczyć i kicka dostałem i mam j****y tydzien bana.

@Edit nie dosc że mnie oscammowali to jakis j****y team mie wyjebal z druzyny, z czego all mieli 0staty ja 4 w 1rundzie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Każdy z nas tego doświadczył, ale co zrobisz, jak nic nie zrobisz? :/

rLIi2GI.gif

"Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani"

Opublikowano

No jest z nimi kaplica, ale trafią się też tacy co są bardzo spoko i grają. Ostatnio na 5 meczy soloq, dostałem rusków we wszystkich 5 meczach.

Bilans:

2 W
3 L

Aczkolwiek dwa wygrane były z bardzo fajnymi ruskami, którzy mało gadali po rusku, grali dobrze.  Dwie przegrane no bo właśnie nie grali totalnie, do tego flame i traktowanie turniejowego do zabaw na respie (k***a w rangach supreme+ nie wiem jak oni się tam dostają) i jeden lose ale z bardzo sympatyczną drużyną potrafiącą grać więc nie było zle, zwycajnie enemy było lepsze i kilka błędów w grze każdy miał włącznie ze mną. Nie jest z nimi najgorzej ale i tak moglibyśmy mieć dla Polski osobne serwery, związane z EU, a Rosja własne podpięte do Azji.

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...