Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] co dalej rozwijać

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na zbyciu 200k uri (ciągle rośnie) i nie wiem w co na tym poziomie mam inwestować. Posiadam starą FE+ 9 lf4+ 8irysów all 16lv + 3designy (venom/diminisher/spectrum) 27PP dwie zety gotowe do zrobienia i tylko 2 havoci. Nie wiem w co inwestować uri. Klucze i CDD zbieram sobie z zet. Myślę, żeby albo kupić teraz CDD bo jest promocja albo czekać na promocję kluczy zielonych i zainwestować w to. Liczę na szybką odpowiedź.

Opublikowano

PP masz wystarczająco. Klucze jak najbardziej na promocji, potem czekaj z nimi do helix lf-4, ew. szansy na całego apisa i zbieraj. :)

Opublikowano

Dość sporo, z tego co mi wiadomo peta gra się pod 3 radarowe i bodajże 9 wydobywczych. Sam aktualnie bocę bez peta, także podaję informacje, które pisali inni.

Opublikowano

no ja widziałem ludzi z 9 radarowych i 3 wydobywcze no ale nie wiem. mam 7 i więcej nie kupie, a wydobywcze dopiero po PP (kupiłem właśnie za 200k uri CDD i wyszło 3PP)

Opublikowano

no ja widziałem ludzi z 9 radarowych i 3 wydobywcze no ale nie wiem. mam 7 i więcej nie kupie, a wydobywcze dopiero po PP (kupiłem właśnie za 200k uri CDD i wyszło 3PP)

to ciulato mają albo zle ich zrozumiales,szkoda sensu na 7 radarowkach latac :v 

Opublikowano

to ciulato mają albo zle ich zrozumiales,szkoda sensu na 7 radarowkach latac :v

trochę za późno mówicie to... jak pisałem, że mam 3 radarowe to mi pisali, że za mało jak chce żeby coś PET zbierał...

Opublikowano

Dość sporo, z tego co mi wiadomo peta gra się pod 3 radarowe i bodajże 9 wydobywczych. Sam aktualnie bocę bez peta, także podaję informacje, które pisali inni.

Dlaczego bez peta?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Dlaczego bez peta?

Bo bocę na x-1 i x-2, mam 4 lvl konta i nie mam zamiaru aktualnie wbijać większego, bo stracę zysk ze skrzynek na x-1, a serwer jest dość zaludniony i nie widzę sensu latania po bitewnych, żeby codziennie odkupować iryski. Fakt, zysk jest o wiele, wiele mniejszy niż mógłbym mieć z petem, ale na spokojnie dozbieram jeszcze kilka lf4, ulepszę je, delikatnie podrasuje PP i dopiero zacznę myśleć nad petem, nigdzie mi się nie śpieszy. :)

Opublikowano

Dlaczego bez peta?

Bo bocę na x-1 i x-2, mam 4 lvl konta i nie mam zamiaru aktualnie wbijać większego, bo stracę zysk ze skrzynek na x-1, a serwer jest dość zaludniony i nie widzę sensu latania po bitewnych, żeby codziennie odkupować iryski. Fakt, zysk jest o wiele, wiele mniejszy niż mógłbym mieć z petem, ale na spokojnie dozbieram jeszcze kilka lf4, ulepszę je, delikatnie podrasuje PP i dopiero zacznę myśleć nad petem, nigdzie mi się nie śpieszy. :)

A gdzie pykasz?

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

Opublikowano

GE1, a jako że dziś jest helix, to wpadnie kilka lf4 na pewno. Z tego co mi wiadomo GE1 jest jednym z najbardziej zaludnionych serwerów, o ile nawet nie pierwszym z nich, co zresztą sam zauważyłem robiąc początkowe misje. Latanie po bitkach bez wykokszonego konta nie ma sensu, dlatego mi się nigdzie nie śpieszy. :)

Opublikowano

Hmmm może też bym zaczął na podwajacz mam itp ale to bym chyba z tym proxy zrobił :) A Jak ty zacząłeś? I ile masz kluczy że myślisz że kilka lf4 wpadnie :D

Opublikowano

Też zaczynałem z proxy, tylko popełniłem błąd, bo kupiłem podwajacz tylko na tydzień, a mogłem od razu brać ten na miesiąc. Po tygodniu zmieniło mi się płatność z Wenezueli na Polskę i wszystko wróciło do normy. Dlatego jakbyś miał robić konto na wenezuelskim IP to od razu kupuj wszystko pierwszego dnia, bo potem będziesz miał ponownie zmienione na polskie po jakimś czasie. Kluczy na ten moment mam koło 200 + na pewno wpadnie jeszcze kilka podczas zbierania dzisiejszego. 

Opublikowano

A ile kosztuje premka  na pół roku i podwajacz na kilka tygodni? + rabat :P

Opublikowano

Nie mam pojęcia, ale obniżki są w okolicy 70%, więc możesz sobie policzyć. Są to dosłownie grosze jeżeli ma się płatności z Wenezueli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...