Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Plik serwerowy do Minecraft Alpha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Baaardzo chciałbym pograć z kolegami na jakiejś starej wersji Minecraft. Niestety najstarsze pliki serwerowe, jakie znalazłem to serwer na Minecraft Alpha 1.2.6. Dla mnie to niewystarczająca wersja, mi chodziło dokładniej o wersję 1.1.2_01. Wiele szperałem i ku mojemu OGROMNEMU zdziwieniu (bo w końcu Minecraft jest na tyle znane, że trudno nic nie znaleźć z nim związanego) nie znalazłem ANI JEDNEGO pliku serwerowego do wersji niższej niż 1.2.6. Z tego co widziałem na YT byli jacyś ludzie grający razem na Alfie 1.2.3, bodajże inni na 1.1.2_01, a były to filmy z 2014 roku. Jedyną informację jaką znalazłem to Shiginima Launcher, jednak ja nie wiem, jak on działa i z tego co zauważyłem to ma identyczne funkcje co zwykły Minecraft Launcher. Jeżeli ktoś miałby na swoim komputerku, jakieś stare, zapomniane pliczki, z których korzystano dawno temu, by pograć sobie z przyjaciółmi na Alphie, proszę o podzielenie się xD Wieki temu miałem też jakiś inny Launcher, który miał nie tylko opcję zmiany na każdą wersję, ale też miał pliki serwerowe KAŻDEJ wersji. Niestety nie odnalazłem tego. Nie wierzę, aby w całym internecie nie było żadnego downloadu/launchera co mógłby mi pomóc pograć z kolegami po staremu. Z góry dzięki za starania ;d Jeżeli złamałem jakiś punkt regulaminu w tym wątku, proszę przed usunięciem o napisanie pm'a, byłbym wdzięczny i z góry przepraszam, pisałem na szybko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...