Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestigeMU [ EXP 800] [ DROP 15 % ] [ NO DONATE ] [25 MARZEC 2016]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klient oficjalny dostępny będzie od jutra w godzinach wieczornych, 19-21. Obecnie można testować na starym kliencie, w nowym dojdą jedynie wyglądy map. 

Bete zamykam w czwartek o 24:00 i otwieram rejestrację. 

Do startu bd wszystko gotowe na glanc :)

To mało ma kolega czasu :) Mimo iż startujemy w tym samym dniu życzę sukcesu.

Moduł facebooka jest po turecku (kolega znajdzie w kodzie js.src = "//connect.facebook.net/ i zmieni tr_TR na en_US)

Pozdrawiam

Shin

VulcanMu Head Admin

Akurat nie ty będziesz mnie uczył czegokolwiek. Klej tam swój serwer full donate na tydzień. I tak szczerze to Cię nie powinno interesować ile mam wolnego czasu. Nie którzy muszą zarabiać na rodzinę :) 

To nie miejsce na reklamę twojego serwera.

Mam nadzieje, że bar w Lorenci będzie zmieniony bo jest katastrofa, zawsze można było się spotkać w "lora bar" a teraz tam tego baru nie ma.

Mapy będą wyglądać inaczej , są takie bo próbowaliśmy dopasować coś do serwera. Jutro będzie officjalny klient :) 

Pozdrawiam 

­

Opublikowano

Klient oficjalny dostępny będzie od jutra w godzinach wieczornych, 19-21. Obecnie można testować na starym kliencie, w nowym dojdą jedynie wyglądy map. 

Bete zamykam w czwartek o 24:00 i otwieram rejestrację. 

Do startu bd wszystko gotowe na glanc :)

To mało ma kolega czasu :) Mimo iż startujemy w tym samym dniu życzę sukcesu.

Moduł facebooka jest po turecku (kolega znajdzie w kodzie js.src = "//connect.facebook.net/ i zmieni tr_TR na en_US)

Pozdrawiam

Shin

VulcanMu Head Admin

Akurat nie ty będziesz mnie uczył czegokolwiek. Klej tam swój serwer full donate na tydzień. I tak szczerze to Cię nie powinno interesować ile mam wolnego czasu. Nie którzy muszą zarabiać na rodzinę :)

To nie miejsce na reklamę twojego serwera.

Mam nadzieje, że bar w Lorenci będzie zmieniony bo jest katastrofa, zawsze można było się spotkać w "lora bar" a teraz tam tego baru nie ma.

Mapy będą wyglądać inaczej , są takie bo próbowaliśmy dopasować coś do serwera. Jutro będzie officjalny klient :)

Pozdrawiam 

­

Ojj kolego.. 

Zebrał już kolega 20$ na antycheata do wersji 1.02k gdzie podobno "testerzy" wykryli poważny bug? Myślałem, że padnę jak mi to na gg napisałeś.

Mojego donate się nie czepiaj. Nie pamięta wół jak cielęciem był. 

Co do serwera na tydzień - czas pokaże. U Ciebie to już standard.

O moje zarobki się nie martw- pieniędzy mi nie brakuje.

Ps. niektórzy pisze się razem.

Ale widzę czytanie ze zrozumieniem to u Ciebie duży problem. Wystawiłeś swój super S2 na którym działał każdy hack, startowanie z serwerem z darmowym antyhackiem wręcz genialny plan :)  Zbierałem na antyhack, ponieważ z reguły nie wykładam swojej kasy na serwer. Gracze wychodzą do mnie z takimi propozycjami, oni wyłożą a ja zrobię im ciekawy serwer z ciekawymi ustawieniami nie pod hajs jak 100 % twoich serwerków. YOLO

Pozdrawiam 

­

Opublikowano

Będą chaos card jak na x50? Myślałeś o dodaniu jeweli of exc/luck/opt? była by to dobra sprawa

Będą chaos karty, ale do zdobycia w trochę inny sposób, a nie zdradzę jak :) 

Jevele nie będą dostępne

­

Opublikowano

Vip'a już będzie można zdobyć w 1 dzień startu serwera ? ( oby nie ^^ )

Ktoś z gildii Positive będzie tu grać ? :)

forum nie działa  ?

Opublikowano

Vip'a już będzie można zdobyć w 1 dzień startu serwera ? ( oby nie ^^ )

Ktoś z gildii Positive będzie tu grać ? :)

forum nie działa  ?

Tak VIPy aktywne będą razu. 

Forum dzisiaj bd aktywne w wersji ENG

­

Opublikowano

VIPY, które zostały już zakupione aktywne będą od startu. Około 19 godziny będę dodawał wszystko co dostałem :) 

Pozdrawiam 

Opublikowano

VIPY, które zostały już zakupione aktywne będą od startu. Około 19 godziny będę dodawał wszystko co dostałem :)

Pozdrawiam 

myslalem ze to bedzie normalny server, ale widze ze jednak taki nie bedzie. Od startu p2w i nie wmawiaj glupot o ws etc...

Opublikowano

Pozdrawiam 

myslalem ze to bedzie normalny server, ale widze ze jednak taki nie bedzie. Od startu p2w i nie wmawiaj glupot o ws etc...

Faktycznie 900xp zamiast 800xp na serwerze z limitem resów to p2w :D

Opublikowano

Pozdrawiam 

Faktycznie 900xp zamiast 800xp na serwerze z limitem resów to p2w :D

pierwszego dnia zrobisz 10, zobaczymy jesli tak to powodzenia z long term. Nawet na vulcanie nastawionym na kase zrobili 2dni bez donate. 

P.S pewnie ty spinasz dupe bo masz tego vipa:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...