Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plemiona PP/Surowce hack

Heksargon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuje hacka/skryptu/dodatku który umożliwi mi uzyskanie Punktów premium lub surowców o ile owe hacki(itp.) istnieją.

Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam :D

Jedyny hack na premium i surowce to umiejetne granie i farmienie + pojscie do dobrze platnej pracy i kupienie premium.

PS:10 premium na asystenta farmera rocznie daje 120 premium ledwo 10zl na gre i wstawanie co jakis czas by poslac wojsko to tyle.

PS2:Bot nie pomoze.

Opublikowano

Niestety mowia kto nie ryzykuje ten szampana nie pije.

Tak wiec 10zl na rok w grze to jest tyle co nic i zostaje ci by pojsc na impreze czy na ten wspomniany mily wieczor z towarzyszka :)

Coz mozesz zainwestowac w myszke z macro , ktora scorlem myszki bedzie klikac przycsk a lub b ewentualnie c w asystencie , ale wiem , ze byl jeden taki cwaniak w ciagu dnia na 10 wioskach ponad 60 tysiecy wiosek sfarmionych i jakies 2mln surowca , a na koniec dnia jego efektem jakze wspanialego pomyslunku okazal sie ban globalny ^^

Sam farmilem recznie i moze mialem mniej w grabiezcy , bo ledwo z 20 tysiecy wiosek dziennie (Najwidoczniej wysylalem wieksze nieco pakiety od niego)... tak wiec skrypt nie pomaga w takim stopniu , bo nigdy nie wiesz jaki poziom murku jest w barbarce i zaliczysz strate 1/2 czy niekiedy 5 lk 10 razy lub wiecej dziennie takich sytuacji i farming sie konczy oplacac , bo odrabiasz straty zbedne.A co do skryptu wspomagajacego Asystenta chodzi na plemionach po 600 premium = 30zl tylko malo kto ma i nie mam pojecia czy nadal on dziala przynajmniej gdy gralem to dzialal.

Opublikowano

Taki program nie istnieje, musiał byś się dostać do ich bazy danych a ona jest bardzo dobrze zabezpieczona. 

Osoby takie zdobywają PP sprzedając surowce na rynku za PP.

Opublikowano

Taki program nie istnieje, musiał byś się dostać do ich bazy danych a ona jest bardzo dobrze zabezpieczona. 

Osoby takie zdobywają PP sprzedając surowce na rynku za PP.

Zapomniales dodac , ze robia niekiedy po 10-15 i wiecej kont , ktore rozwijaja tylko lekko do stajni / spichlerz i rynek jak najwiecej.

Troche pofarmia , surka idzie na sprzedaz , a jak nikt nie kupuje to coz sprzeda wioske lub podbije ze swojego glownego konta za darmo i tyle co do duzych ilosci premki.

Opublikowano

boty byly sa i beda sam kiedys dla jaj sie bawilem w cos takiego :P

Platne to oczywiscie , ze sa typu ultimate tribal wars , ktorego musisz sobie ustawic madrze bys mial efekty z tego bota co w dalszej mierze i tak jest glupie , bo Pc musi stac wlaczony mimo wszystko , a jak zle ustawisz bota to kasa w 4 litery + koszta pradu ^^

Lepiej serio wejsc co jakis czas , niz tracic czas i kase na bota , gdzie z czasem i tak wiekszosc dostaje bany.

• 1 rok później...
Opublikowano

Ja do Plemiona używam hacka z ...

Obsługa jest prosta - wchodzicie na stronę generatora dodaną przez czyli dokładniej tutaj. krok po kroku generujecie tyle surowców ile chcecie. Ja dziś np dodałam sobie do kolejnego konta max surowców. 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngradlenka tak oczywiście , a były w tej bajce smoki?

Wpiszesz swoje dane i stracisz konto lub wyskoczy blad typu , ze maja obciazone serwery i trzeba wyslac im sms'a za 6+ zl , a ten aktywuje subskrypcje na kolejne takie po 6zl iles razy w tygodniu.

Skoncz wiec pisac te bzdury.

Przyklad w komentarzu na ich stronie "Maras594 lutego 2017 at 11:37

Dzisiaj dodałem sobie dzięki wam wszystkiego po 999999 XD"

Juz nie wspomne , ze spichlerz miescie tylko 400 tysiecy surowca , wiec bzdura totalna i te "XD" na koncu oraz podejrzanie czeste zachwalajace komentarze i ani jednego negatywnego :)

PS:Sprawdzilem , dokladnie ogarnalem nie wysylajcie im sms'a , bo g** z tego dostaniecie.

Opublikowano

Obsługa jest prosta - wchodzicie na stronę generatora dodaną przez Polskie-Hacki, czyli dokładniej tutaj:krok po kroku generujecie tyle surowców ile chcecie. Ja dziś np dodałam sobie do kolejnego konta max surowców. 

6) Użytkownik otrzyma wiadomość co trzy dni o godzinie 11. 7) Koszt jednej otrzymanej wiadomości to 7,38 zł z VAT 8) Opłaty pobierane są w drodze obciążenia rachunku telefonicznego abonenta (w przypadku telefonu na abonament) albo potrącenia opłaty z konta abonenta (w przypadku telefonu na kartę pre-paid). 9. W celu zakończenia działania usługi „GRIZZY” (dezaktywacji serwisu) należy wysłać sms o treści STOP GRIZZY numer 60655. Koszt wiadomości jest zgodny z cennikiem operatora.

Proszę uważać, scam.

Co do hacków - nie ma i nigdy nie będzie.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...