Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGODouble - Czy dostanę za to bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem na na ich stronce 120k pkt. Wypłaciłem sobie kose, ale nie zabrało mi tych pkt, więc postanowiłem wypłacić sobie drugi raz ( tym razem zabrało ). Wychodzi na to, że są 120k pkt w plecy. Mogą mnie zbanować za ten bug ? 

Opublikowano

No na stronie może tak, ale kto by się przejmował skoro jesteś 120 dolcow do przodu :D W csie bana nie dostaniesz wiec luz.

Opublikowano

Były podobne sytuacje, strona często "głupieje". Były osoby, które wykorzystywały stronę na większe kwoty. Bany za to nie lecą, jak do tej pory nie było kogoś kto by takowego bana dostał i się ujawnił. Teoretycznie jest to ich błąd, nic złego nie zrobiłeś, nawet gdyby chcieli banować to na pewno nie za takie kwoty, za dużo czasu zajęłoby sprawdzanie.

Opublikowano

CSGODouble boryka się od pewnego czasu z problemami. Dotyczy to głównie ich botów, które nie wyrabiają przez co system głupieje. Przekłada się to na tego typu sytuacje, które leżą wyłącznie po ich stronie. Steam, Valve nie ingeruje w tego typu sytuacje, ponieważ tak jak wspomniał jeden z moich przedmówców jest to nie opłacalne czasowo.

1980497.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...