Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MLG Columbus 2016 - dyskusja

misczkantera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te woreczki co oni tak ściskają jak padną albo coś to po co? Żeby dłonie nie bolały od grania tyle czasu?

Te woreczki grzeją im dłonie

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te woreczki co oni tak ściskają jak padną albo coś to po co? Żeby dłonie nie bolały od grania tyle czasu?

Te woreczki grzeją im dłonie

A no tak, mój błąd :)

Opublikowano

Widać, że chłopaki z Liquid się za bardzo stresowali przy wyniku 15-X. Co Luminosity wykorzystało dobrą grą i auto-campą na cache(Kappa), Mimo to szkoda, bo szczerze po grze Liquid chciałbym ich zobaczyć w finale, pomimo pieknych comeback'ów ze strony brazylijskiej.

@Edit

Ciekawi mnie też, jak wypadnie finał. W ostatnim razem dużo widzieliśmy pojedynków (i tym bardziej w finale) Na'Vi vs LG. I czy pokażą coś nowego, czy to będzie standard.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Widać, że chłopaki z Liquid się za bardzo stresowali przy wyniku 15-X. Co Luminosity wykorzystało dobrą grą i auto-campą na cache(Kappa), Mimo to szkoda, bo szczerze po grze Liquid chciałbym ich zobaczyć w finale, pomimo pieknych comeback'ów ze strony brazylijskiej.

@Edit

Ciekawi mnie też, jak wypadnie finał. W ostatnim razem dużo widzieliśmy pojedynków (i tym bardziej w finale) Na'Vi vs LG. I czy pokażą coś nowego, czy to będzie standard.

Liquid przegrałoby z navi w finale 2:0. Z LG przynajmniej będzie lepsze widowisko. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...