Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na 7 dni za 1 tk?

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, na nowym koncie podczas turniejówki (8/10 wygranych do otrzymania rangi) pod koniec meczu zabiłem bota, po czym dostałem od razu bana na 7 dni. Nigdy wcześniej nie miałem tk ze swojej strony, o banie nie ma mowy. Jestem pewny, że kary zaczynały się od 30 minut, a tu za tylko 1 tk (zaznaczam, na bocie!) dostałem od razu najcięższego bana za to przewinienie. Zaostrzyli kary czy o co chodzi o0?

Opublikowano

Nie, sam założyłem konto, sam kupiłem cs'a i sam gram na nim od początku. 

Opublikowano

Ale od razu na 7 dni? Za tk? A, dodam jeszcze, że bota zabiłem z noża, zaraz po rozpoczęciu meczu (żeby zdobyć broń, bo to i tak ostatnia runda). 

Opublikowano

Wydaje mi się ze bana dostałeś bo obiłeś kogoś, może z granata/broni przypadkowo a zabicie bota przekroczyłeś normę zadawania demage w team. A co do bana 30 min -> 2h -> 24h ->7day

Opublikowano

Z tym, że na pewno nie miałem bana za tk na 30, 2h, 24h, 7 dni. Jedynie blokadę miałem za opuszczenie meczu (problemy z netem), czy te bany są jakoś połączone? Wydawało mi się, że za tk i opuszczenie meczu są osobne blokady? 

Opublikowano

Z tym, że na pewno nie miałem bana za tk na 30, 2h, 24h, 7 dni. Jedynie blokadę miałem za opuszczenie meczu (problemy z netem), czy te bany są jakoś połączone? Wydawało mi się, że za tk i opuszczenie meczu są osobne blokady? 

Nie... nie są osobne :) Wszystko idzie na jedno konto. Zabicie na początku rundy = insta ban.

Opublikowano

Ahm, łącznie z 700h w cs'ie i nie wiedziałem ;p. Dobra, to możliwe że przez to, jednak nie przypominam sobie blokady na 24h, ale może mi kiedyś wywaliło neta...

Dobra, chyba wyjaśnione, to se teraz poćwiczę skilla, zamiast lamić na turniejówkach. Można zamknąć. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...