Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 problemy w CS:GO myszka i crashe

Nike8654

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 2 problemy z CS:GO a mianowicie z myszką oraz crashami.

MYSZKA: a4tech Bloody V8

PODKŁADKA:  a4tech X7 gaming

A więc probłem z myszką czyli chodzi mi tu mianowicie o to, iż gdy ruszam po podkładce myszką ona tak jakby mi się zacina tylko w CS:GO ale w menu jest normalnie tylko podczas gry tak się dzieje.

Problem z crashami:

A więc wygląda to tak, iż gdy gram np. tryb DM albo na serwerze, po jakimś czasie wyskakuje mi komunikat:

Program cs:go przestał działać

Tak jest tylko w trybach DM demolka itp oraz na serwerach. W menu gry jak i na MM ( trybach turniejowych ) jest normalnie i nie wyrzuca.

PROSZE O POMOC DAJE + CZY Jak to tam sie nazywa nie wiem ;p

Opublikowano

Jeśli nie byłoby innej możliwości do naprawy dwóch problemów, tak właśnie zrobie.

Nie daje ci pewności że gdy to zrobisz będzie już wszystko działać prawidłowo ale zawsze można spróbować ;)

759081466790725720585.png

Opublikowano

No można spróbować, ale jednak poczekam, może ktoś odpisze i będzie wiedział, w jaki sposób można to łatwiej i szybciej naprawić :)

Opublikowano

I to usunie crashe czy problem z myszka?

Nic nie da. Po długim korzystaniu z systemu bez formatu też miałem ściny myszki, po formacie działało płynnie, normalnie. Możesz też przeczyścić komputer od syfu itd itd...

wjub1h.jpg

Opublikowano

Ooo, to akurat mam ccleaner, ale chodzi ci, że mam wejść w rejestr czy co?

W Cleaner[1 zakladka] klikasz run cleaner w registry[2 zakładka] scan for issues.

wjub1h.jpg

Opublikowano

I gdy to zrobie CS:GO powninno działać?

Najpierw zrób i zobacz czy zadziała nie jestem wróżbitą, komputer ci nie wybuchnie. Wątpie, że zadziała tylko użycie ccleaner'a.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Niestety nie działa, moim zdaniem reinstall powinien pomóc, no chyba że po reinstallu pliki gry zostaną te same, i mam pytanie, gdy zrobie reinstall tylko pliki gry sie zrobia na difultowe?

A np ustawienia wideo i gry (co sie ustawia w grze) zostaną?

Opublikowano

Niestety nie działa, moim zdaniem reinstall powinien pomóc, no chyba że po reinstallu pliki gry zostaną te same, i mam pytanie, gdy zrobie reinstall tylko pliki gry sie zrobia na difultowe?

A np ustawienia wideo i gry (co sie ustawia w grze) zostaną?

Nie zostaną, lol. To tak jakbyś reinstalował gothica, licząc, że save'y zostaną. Możesz sobie skopiować swój folder z configiem.

tenor.gif

Opublikowano

OOOOOOOOOO DZIEKIIIII ALE POMOZ MI Z CRASHAMI NIE CHCE TEGO! MOZE TEZ COS W PARAMETRACH? MOZESZ PODAC MI DEAFULTOWE PARAMETRY STARTOWE? BO NIE ZNAM I JAK DAC + BO CHCE CI DAC ZIOOOM

I jednak z tymi parametrami to nie, bo usunalem wszystko w tych parametrach i gówno, dalej są crashe

A WIEC TERAZ OGLASZAM ZE PROBLEM Z MYSZKA ROZWIAZANY~!

POMOZCIE TERAZ Z CRASHAMI!

Opublikowano

Nie musisz wszystkiego usuwać możesz zostawić novid albo tam jakieś nomouseacceleration czy coś. Co do crashów to nie wiem. Reinstal steama lub cs. Próbowałeś spójność plikow? Jak nic z tych nie zadziala to pozostaje format albo przywracanie systemu do ustawien fabrycznych ale to musisz muec win7

Opublikowano

spojnosc plikow probowalem i chyba zrobie reinstall steama i cs bo ja juz nie wiem co mam robic probowalem chyba wszystkiego, nawet configi inne i gowno, cos w plikach gry musi byc nie tak

Opublikowano

Kompletny reinstal a nawet i format powinien pomóc. Co do myszki to zakładam że wina sensora.

Nie widzisz że myszka już naprawiona? Parametr startowy high ją zacinał specjalisto od 7 boleści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...