Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Smoke Center - ponad 200 filmów smoke'ów, flashy itd., wybieranych za pomocą interaktywnych mapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SWO8eRa.png

Cześć! Chciałem wam pokazać moją nową aplikację na Androida - Smoke Center for CS:GO. Zawiera ona ponad 200 krótkich filmików, pokazujących jak rzucać konkretne smoke'i, flashe, zapalające i granaty. Dzięki temu, że są one rozmieszczone na interaktywnych mapkach, bardzo łatwo i szybko można znaleźć konkretny granat, nawet podczas gry!

Tutaj macie w skrócie przedstawione działanie apki:
http://gfycat.com/CoolThirstyFurseal

Nie musicie znać nazw miejscówek żeby znaleźć interesujący was granat. Wystarczy że wybierzecie miejsce które chcecie np. zasmoke'ować, następnie wybieracie skąd chcecie rzucić ten granat i krótki filmik pokaże wam jak to zrobić. Filmiki są pobierane i odtwarzane w bardzo "lekkim" odtwarzaczu - możecie je zapisać, aby mieć do nich dostęp bez internetu. Każdy filmik zajmuje średnio 2 MB, więc pobierają się bardzo szybko i nie zajmują dużo miejsca na telefonie. Apka posiada również wewnętrzny system aktualizacji, dzięki któremu możemy dodawać nowe filmiki w każdym czasie.

Link do Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chopey.smokecenter

Napiszcie co sądzicie, a jak wam się spodoba to dajcie ocenke i komenta na Google Play :D

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

@up Telefon masz zawsze przy sobie, więc w każdym miejscu masz dostęp do aplikacji. Dzięki niej możesz nawet znaleźć i nauczyć się smoke'a podczas meczu, w środku rundy - zajmie ci to kilkanaście sekund.

Chyba tylko na niskim poziomie ktoś tak robi. Tak czy siak taka apka jest lepsza niż odpalenie filmu na yt czy szukanie poradnik w warsztacie 

Opublikowano
@up Trudno jest znać ponad 200 smoke'ów z wszystkich mapek. Większość możesz nie do końca pamiętać - za pomocą apki szybko sobie przypomnisz, nie ryzykując niepoprawnie wykonanej taktyki. Po śmierci w grze, zamiast siedzieć bezczynnie, możesz wymyślić na poczekaniu nową taktykę, pasującą do aktualnej gry przeciwników, w oparciu o jakieś nietypowe smoke'i. Nawet grając z randomami, mógłbyś polecić im tą apke żeby mieć pewność że rzucą każdy granat (hipotetyczny argument). Aplikacja ma być tytułowym "centrum" - w jednym miejscu łatwy dostęp do wszystkiego (prawie :D ).

"Chyba tylko na niskim poziomie ktoś tak robi." - nie rozumiem tego krypto-wywyższenia się. Czas na naukę jest zawsze, nie każdy może spędzić 30h tygodniowo w grze, żeby praktykować wszystkie smoke'i. Poza tym, o jakim "niskim poziomie" mówisz? Aktualnie ~87% graczy to S1 - MGE, a wiem że nawet na MGE czasem trudno znaleźć osobę znającą co najmniej kilka podstawowych smoke'ów na mapie którą gra. No i czemu ograniczać się do samego strzelania, jak można wygrywać rundy takim klasycznym cs-owym "outplayem", za pomocą fajnych taktyk z wykorzystaniem np. fake smoke'ów.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Jesteś autorem aplikacji? da się ściągnąć wszystkie smoke od razu czy trzeba wszystkie po kolei obejrzeć i są zapisane? :/

Opublikowano

Wow ! Super tego wlasnie szukalem .Niedlugo mam taki maly turniej a niechce mi sie ogladac wszytakich filmikow na yt :) Dzieki

A i pytanie - gdzie sie te filmiki zapisuja ?

Opublikowano

Genialna apka ^^

Działa bez problemu na s5 neo :P

Tylko mam jedną sugestię, ikonki nachodzą na siebie i czasem nic nie widać (nawet przy samych smoke) :)

A tak z innej beczki, w jakim języku apka pisana ?

Opublikowano

Świetna appka, gram na monitorze do grafiki, który ma uchwyt na telefon, więc sprawdzenie smok'a zajmuje tyle co zdjęcie palca z LPM. Dobre na Niemca i dla początkujących 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...