Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dropnęło wam cos ciekawego z operacji wildfire?

HexiPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie żalę się że mam jakies skiny po kilka centów z operacji ale mam do was pytanie, dropneło wam cos ciekawego już z operacji wildfire? Nie chodzi mi o skiny za 30centów tylko jakis hot-rod itp?

Mi puki co najdroższy skin jaki dropnoł to jakies dwie beretty za 32centy. Mam wszystkie dropy z operacji po kolei no i tylko jeden jasno niebieski skin za 7centów, 3euro mi się zwróciło niby, no ale jeszcze jakies 10-15 dropów przede mną i chętnie ujrzałbym jakiegos skina lepszej jakosci.

Przepraszam za ortografię, ale nie mogę pisać niektórych znaków po polsku ponieważ klawiatura nie z Polski :)

Pozdrawiam. ( temat do dyskusji )

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi najdroższy póki co około 3 euro, kuzynowi poleciało coś z kolejki na Meduzę chyba jak się nie mylę - około 17-20 euro.

Przeważnie same śmieci lecą, dopnąć coś dobrego graniczy z cudem ale cuda się zdarzają :)
Operacja wróciła mi się z 3x już, głównie dzięki skrzynkom :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

prawie tydzien temu aug akceptacja akihabara field tested 82 euro z poczatku , ale teraz jest 95-100 . ogólnie zawał

Nie sprzedawaj teraz, poczekaj z 4/5 miesięcy po skończeniu operacji (tak jbc).

Mi poleciały ze 3 skiny po 30 centów, zawsze coś, kuzyn dostał jakąś mp9 za 4€. Ogólnie to syf trochę, ale zawsze na lounge na underdoga można wrzucić.

ps.

4/19

tenor.gif

Opublikowano

Skin 1 : 88723197411745019978.jpg

Skin nie za drogi ale dość ładny :D

Skin2:75789993651731668851.jpg

Ten drogi i fajny :D

Jeszcze dropną MP7 - nie drogi lecz ładny ( ale przegrałem go ) :(

Opublikowano

Nie otwieram tego gówna, bo jestem biedakiem :v

fajnie masz .... nie otwierasz? jak te skiny sie dostaje za cotygodniowy drop :P

Opublikowano

Ciągle czekam na jakiś lepszy drop. Ogółem operacja zwróciła się po 3 tygodniach obecnie jakieś 2 ojro na plus. Najlepszy drop jak do tej pory to Five Seven Nitro FT warty 1 € ogółem mój najlepszy drop licząc poprzednią operacje to Tec-9 Toksyk MW czyli jakieś 4 €. Licze że mi się poszczęści w końcu i trafie coś 10 € +. Najlepszy drop przy mnie to było M4A1-s Hot Rod czyli moja wymarzona m-ka.

Opublikowano

Koledze dropnął dragon lore field tested które przejebał na jackpocie xD

A mi to max za 60 centów

RIP za brak mózgu dla typa ;d ja bym za to niezły ekwipunek z fajną kosą zkleił. Ogółem licze że kiedyś uda mi się coś dropnąć z trójki Deagle Blaze, M4a1-s Hot Rod albo M4a1-s Icarus fell bo dl czy medusa to nie realne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...