Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dropnęło wam cos ciekawego z operacji wildfire?

HexiPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledze dropnął dragon lore field tested które przejebał na jackpocie xD

A mi to max za 60 centów

RIP za brak mózgu dla typa ;d ja bym za to niezły ekwipunek z fajną kosą zkleił. Ogółem licze że kiedyś uda mi się coś dropnąć z trójki Deagle Blaze, M4a1-s Hot Rod albo M4a1-s Icarus fell bo dl czy medusa to nie realne.

Ja tam bym na jego miejscu gdzieś na real $$$ sprzedał

76561197963952284.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z wildfire dropnęły mi x3 case jak były jeszcze popare euro i nic więcej.

Ogólnie to jestem zawiedziony moim dropem bo tak naprawdę nie licząc skrzynek które dropnąłem jak stały po pare euro x3 to w skinach najdroższy dostałem za 0.20e? Chodź mam już wbite dwie odznaki za służbę oraz pare LVL w drodze po 3 max lvl, to nic nie było ....

Dwóch znajomych dropnęło dLore - jeden FT a drugi MW/FN nie pamiętam, bardzo fajne uczucie. Jeden ze znajomych wymienił sobie na m9 | Fade i w ciul skinów do broni a drugi sprzedał za sporą kwotę w realu parę tysięcy.

Ogólnie to z każdym z kim piszę, każdemu wyleciało coś lepszego za 5euro nawet, a mi nic ... więc myślę, że może pod koniec będzie wielkie bum i mi się to wszystko zwróci bo dropnę jakiś drogi skin :D­

Opublikowano

Z wildfire dropnęły mi x3 case jak były jeszcze popare euro i nic więcej.

Ogólnie to jestem zawiedziony moim dropem bo tak naprawdę nie licząc skrzynek które dropnąłem jak stały po pare euro x3 to w skinach najdroższy dostałem za 0.20e? Chodź mam już wbite dwie odznaki za służbę oraz pare LVL w drodze po 3 max lvl, to nic nie było ....

Dwóch znajomych dropnęło dLore - jeden FT a drugi MW/FN nie pamiętam, bardzo fajne uczucie. Jeden ze znajomych wymienił sobie na m9 | Fade i w ciul skinów do broni a drugi sprzedał za sporą kwotę w realu parę tysięcy.

Ogólnie to z każdym z kim piszę, każdemu wyleciało coś lepszego za 5euro nawet, a mi nic ... więc myślę, że może pod koniec będzie wielkie bum i mi się to wszystko zwróci bo dropnę jakiś drogi skin :D­

W poprzedniej operacji kupiłem na wyprzedaży i w przedostatnim dropie dropłem teca za 4 ojro więc spokojnie. Ważne że operacja już się zwróciła teraz to tylko czysty zysk a jak narazie masz żeton za darmo ;>

Opublikowano

@Emas1878­ , niby tak tylko że już posiadam złoty ten żeton i moim zdaniem to jest on brzydki ... Brązowy > Złoty > Srebrny | Naprawdę czekam na jakiś konkretny drop, który mnie chociaż ucieszy  :(

Opublikowano

Mi podczas całej operacji dropneło z 8 skrzynek. Operację kupiłem w ten dzień co wyszła, i dropła mi skrzynka. Sprzedając te skrzynki zarobiłem około 30 €. Pierwszą sprzedałem za ponad 20 €.

Opublikowano

No wiesz operacji Wildfire nie kupuje się po to by dropić skiny tylko masz misje itp. Drop jest bardzo losowo nie którym dropły skiny za 300 euro a nie którym 30cent zależy od szczęścia :)

Opublikowano

No wiesz operacji Wildfire nie kupuje się po to by dropić skiny tylko masz misje itp. Drop jest bardzo losowo nie którym dropły skiny za 300 euro a nie którym 30cent zależy od szczęścia :)

Ja np. kupiłem dla dropu i odznaki . na pierwszym dropie z operki dostałem skina droższego niż suma dropów z poprzednich 5 miesięcy

Opublikowano

M4A1-S | Arcydzieło Lekko Używana za 74€ + ze 2 skrzynki. A myślałem że to nie możlwe żeby takie skiny dropić. Na wcześniejszej operacji Bloodhound najlepsze to MAG-7 | Counter terrace za 4€ + skrzynki. Ogólnie to warto kupić operacje. Zwraca się nawet pierwszego dnia tylko trzeba jak najszybciej kupić i wbić lvl bo zazwyczaj się dostaje nową skrzynkę a warta jest wtedy nawet 20€ no tylko trzeba być szybkim.

Opublikowano

Jak zwykle nic, nawet nie kupilem jej, bo w bloodhound tez gowno dostalem. Prawdziwa operacja skonczyla sie na vanguardzie, tam za misje drop i skrzyneczki byly, a nie jakies levele i cotygodniowy drop

Opublikowano

No za misje powinni dropy zrobić, rozruszałoby to inne tryby niż MM... + jakiś dobry drop za zrobienie wszystkich misji - drop pokroju minimum m4a1 nitro albo lepsze...

Ale Volvo to Volvo - kasa musi się zgadzać :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...