Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPCforum na Pyrkonie 2016!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4687714592615261410096.png

Hej ;)

Chyba powoli tradycyjnie, w tym roku także będzie można nas spotkać podczas Pyrkonu. Impreza dla fanów fantastyki i wszystkiego co z nią związane, w tym gier chyba na stałe wpisał się w kalendarz imprez w naszym kraju ;)

W tym roku też się tam pojawimy, dostępna będzie relacja z wydarzenia, a dla Was mamy niespodziankę - konkurs! :)

Udało nam się uzyskać dla Was wejściówki do wygrania. Bilety tym razem są na całe 3 dni wydarzenia, także to miły prezent jeśli ktoś zamierza się także wybrać :)

Ale co trzeba zrobić?

"Zestaw przetrwania na Pyrkon!"

Zaproponuj w formie graficznej (kolaż zdjęć, rysunek) lub opisu zestaw zawierający 6 rzeczy niezbędnych dla uczestnika Pyrkonu. Liczy się kreatywność i poczucie humoru! Opis elementów zestawu będzie dodatkową zaletą zgłoszenia! Dla osób, które nie wiedzą od czego zacząć, podpowiadamy jak wygląda przykładowy zestaw, ale dla innej tematyki:

74a486df2a8b76db2db7b7685b6e9b5f075fcad2

Regulamin konkursu:
1. Konkurs trwa 7 dni od momentu opublikowania (do 31.03.br)
2. Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest napisanie posta w temacie konkursowym.
3. Prace wulgarne lub łamiące zasady Regulaminu forum nie biorą udziału w konkursie.
4. Zwycięzców wybiera jury złożone z 4 członków administracji forum, prace oceniane są w 3 kategoriach: pomysłowość, humor, trafność - w skali od 1 do 5.
5. Nagrodę wygrywają 2 osoby, a przekazanie biletów następuje w wybranej przez zwycięzcę formie po ogłoszeniu wyników (wiadomość prywatna, email, etc.)

Powodzenia i do zobaczenia! ;)
Makin

EXPmIpC.gif

Opublikowano

bardzo ładna graficzka

dzięki

co będzie jak wygram wejściówke a mnie tam nie będzie? x)

_NEXT lubi to
Opublikowano

Na stronie Pyrkonu zauważyłem że jest blok dzieciecy jak i również blok mangi i anime...Eh, jak dobrze, użytkownicy MPC będą się razem wspaniale bawić. :-)

Nocny, aresorek, harnaś i 8 innych lubią to
Opublikowano

Pierwszy post, woo hoo!

W moim "zestawie startowym" znalazły się jedynie elementy stroju Deadpoola. Na fali popularności nowego filmu przewiduję, że co trzeci cosplayer będzie miał właśnie taki strój, zatem proponowany zestaw będzie idealny na start! ;)

Dodatkowe pytanie - czy można zgłaszać więcej, niż jeden starter pack?

post-1498310-0-27289200-1458995660.jpg

pypciaR i Makin lubią to
Opublikowano

<sarkazm> WOW!!! *klask, klask, klask* zjazd mangozjebów! zawsze marzyłem o udziale w takim czymś </sarkazm>

@AntyWarn

życzę powodzenia w konkursie i miłej zabawy na samym Pyrkonie

niko181 lubi to

Pozdrawiam

SkullCandy:)

Opublikowano

Jak dla mnie to śmieszna impreza, 100x gorsza od IEM, gdzie mnożą się mangozjeby i nerdy :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano (edytowane)

9617414590870401410096.png

(autorskie)

no więc, w moim animu starter packu znajdują się teksty najczęściej używane przez mangozjebów, chiński znaczek bo język i flaga japonii bo tam dużo animu produkują

a, no i jeszcze telefon z tapetą animu. jeszcze jest logo mala, czyli największego zbiorowiska chińskich nerdów.

nie było miejsca na wstawienie typów. anime :/

jezu, z tą opaską to dalej sie śmieje. XDDD

Edytowane przez happix3
Opublikowano

a może się jakiś kozioł odpali i spali tych wszystkich mangozjebów XDDDDD a nie zapomniałem nawet muzułmanie nie są tak głupi by żyć w polsce XDDDD ­

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Jeżeli Mańka mama pozwoli to będę w piątek na 100%, a jeżeli nie... to będę od pierwszego dnia do ostatniego :v

Jeżeli nie będę miał nic do roboty, ale na 95% będę miał, bo PGA/IEM to max gdzie pójdę xp

Ahh i Lord Phoneix będzie mógł mnie wreszcie pobić jeżeli się znajdzie hehe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...