Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki S&F nowa wersja by Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozumiem że tylko z tymi plikami nie dam rady, ale może są jakieś pliki do których wrzucę te i będzie działało?

Rozumiem że tylko z tymi plikami nie dam rady, ale może są jakieś pliki do których wrzucę te i będzie działało?

///ogarnij sygne ;3

Lenart

Ale Pajacyka mogleś zostawić

www.pajacyk.pl

pomagajmy !

Opublikowano

Trzeba wrzucić m.in index.php, ale to wszystko z globala pobierasz.

76561197963952284.png

Opublikowano

@pan marcel

postawił ktoś wgl?

daj pliki nwm

client_cfg,swf,index itd...

bo pliki zajmują 90kb i c***a na nim jest i gówno postawisz

LegendSF.vior.pl

Zarejestrowani gracze:

[50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [1000]

18.Kwietnia.2016 roku 1k kont!! dzięki :) bez was nie było by LegendSF-A

Opublikowano

@pan marcel

postawił ktoś wgl?

daj pliki nwm

I bardzo dobrze, etiopie umysłowe nie będą stawiać pseudoli. Będziesz chciał, przyłożysz się, to postawisz, nie umiesz no to znaczy że nie powinieneś się zabierać, tyle.

Opublikowano

@pan marcel

postawił ktoś wgl?

daj pliki nwm

Ja postawiłem :)

Zobacz ostatni post w publikacjach serwera

76561197963952284.png

Opublikowano

a co trzeba pobrać z globala i jak?

LegendSF.vior.pl

Zarejestrowani gracze:

[50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [1000]

18.Kwietnia.2016 roku 1k kont!! dzięki :) bez was nie było by LegendSF-A

Opublikowano

Wam też nie działa poprawnie logowanie?

Właśnie pobrałem pliki z zamiarem przetestowania i zatrzymałem się na tym samym problemie co Ty. 

Opublikowano

­

Właśnie pobrałem pliki z zamiarem przetestowania i zatrzymałem się na tym samym problemie co Ty. 

Logowanie musisz zablokować by nie łączyło się z globalem tylko po localhoscie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

­

Logowanie musisz zablokować by nie łączyło się z globalem tylko po localhoscie.

Nie w tym rzecz. Podane, zaszyfrowane przez klienta hasło zawsze różni się od od hasła pobranego z bazy zaszyfrowanego w sha1.

Opublikowano

Wykorzystajcie dziurę w kliencie - tyle Wam możemy podpowiedzieć. Pliki macie, powinniście się cieszyć...

To było chyba pierwsze zabezpieczenie, które stanęło mi na drodze w tworzeniu plików.

Opublikowano

Albo jeśli ktoś potrafi edytować swf to niech po prostu usunie wysyłanie randomowych hash'y zamiast hasła :')

Można też zmienić coś w cfg :>

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

a jaki moze byc problem ze po kliknieci do dzieła przy rejestracji pojawia sie na chwile grzybek i od razu znika ?

a jaki moze byc problem ze po kliknieci do dzieła przy rejestracji pojawia sie na chwile grzybek i od razu znika ?

///ogarnij sygne ;3

Lenart

Ale Pajacyka mogleś zostawić

www.pajacyk.pl

pomagajmy !

Opublikowano

Źle skonfigurowany index.php oraz sfgame_cfg.php.

Opublikowano

Up

Obstawiam, ze level potworków jest generowany przez specjalny algorytm, aby level potworka był podobny do poziomu postaci, nie widziałem kodu, wiec Ci nie powiem dokładnie. :D

Opublikowano

Posiada ktoś all pliki, niestety, ale jestem w tym zielony i nie ogarniam co jest mi potrzebne:P

Nie ogarniasz co jest Ci potrzebne a chcesz "all" pliki? Aby stawiać kolejny pseudoserwer?

Opublikowano

Posiada ktoś all pliki, niestety, ale jestem w tym zielony i nie ogarniam co jest mi potrzebne:P

Nie ogarniasz co jest Ci potrzebne a chcesz "all" pliki? Aby stawiać kolejny pseudoserwer?

Ale czemu wy jesteście tak toksycznie nastawieni na tym forum. Po prostu chce ze znajomymi pograć, a nie mam pojęcia co ściągnąć. Jeżeli jest ktoś dobry i mi pomoże to z góry dziękuje

Btw. powinien być na tym forum wprowadzony guzik 'zniszcz szkodnika'.

Jak chcesz postawic to sie naucz, a nie pytasz innych zeby za ciebie odjebali robote. I zgadzam sie z toba, przydal by sie ten przycisk na takich jak ty.

Opublikowano

Więcej raków na tym forum niż nad morzem. Jeżeli ktoś posiada owe pliki to czemu nie może mi pomóc? 

Btw. gardze takimi jak ty, typowy polaczek cebulaczek 

"Typowy polaczek cebulaczek", który wrzucił pliki warte ładnych pare baniek, których prawie nie ma nikt. No cebula z niego jakich mało.

Jeżeli czegoś chcesz to się naucz, prosta sprawa.

Opublikowano

Ale on napisał, że wrzuca tylko dlatego bo jego klienci sami zaczęli je sprzedawać. To nawet nie było z dobre serca. So... prędzej czy później znalazłyby się na tym forum głąbie. >Nadal zabawnie<

Z dobra serca mam to udostepniac? Dla takich frajerow jak ty? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...