Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki S&F nowa wersja by Pan Marcel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up 

Jak na razie ty szczekasz najbardziej. Marcel stracił sporo nerwów i życia by ukończyć te pliki co mu się bardzo chwali i bardzo dobrze że nie udostępnił skończonych plików bo byłby teraz zalew serwerów stawianych na szybko. Na forum za szybko się nie znajdą bo będzie można uznać to za pogwałcenie regulaminu jakie postawił zapewne Marcel podczas sprzedaży (Tak mi się wydaje, przepraszam z góry jak się mylę). W życiu też tak masz, że ludzie pracują dla Ciebie za darmo bo tobie się nie chce? Gówno prawda, w życiu nic nie ma za darmo, albo się narobisz albo będziesz "Szkodnikiem" jak to pięknie ująłeś w społeczeństwie, który próbuje żerować na innych. Naucz się programowania, kodu i napisz to sam, podstawę masz podaną na tacy...

@topic

Propsy dla Ciebie Marcel za tak dobrą robotę. Zbij na tym tyle hajsu ile się da obecnie. Sprzedajesz jeszcze pliki? Jak tak to w jakiej cenie ?

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

daSZ MI PLIKI DO WERSJI BETA W ARAGIUM?

Good job

Jeżeli ktoś by chciał, to mogę dać pliki aragium te z pierwszej bety. :)

Pozdro dla tego, kto nie umie się zachować. Ostrzegałem Cię Marcel przed Gilem...

daSZ MI PLIKI DO WERSJI BETA W ARAGIUM?

Good job

Jeżeli ktoś by chciał, to mogę dać pliki aragium te z pierwszej bety. :)

Pozdro dla tego, kto nie umie się zachować. Ostrzegałem Cię Marcel przed Gilem...

Opublikowano

U mnie czarny ekran na Gogle Chrom  jak pliki wgram.

Hardstyle Djkostekno1

vip.jpg

Opublikowano

Poradnik spoko tylko plików brakuje a te co pobieram avast widzi jako zagrożenie. Ma ktoś jakiś dobry link z tymi plikami cfg itd?

Opublikowano

4460114595842461470053.pngbład jak to naprawic??

LegendSF.vior.pl

Zarejestrowani gracze:

[50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [1000]

18.Kwietnia.2016 roku 1k kont!! dzięki :) bez was nie było by LegendSF-A

Opublikowano

co trza zrobić w tym sfgame_cfg ? bo wiem że tam źle bo typ mówił co mi pliki dał

LegendSF.vior.pl

Zarejestrowani gracze:

[50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [1000]

18.Kwietnia.2016 roku 1k kont!! dzięki :) bez was nie było by LegendSF-A

Opublikowano

dajcie mi pliki z twierdzą dokonczone takie nawet najsłabsze ale by były prosze

dajcie mi pliki z twierdzą dokonczone takie by nawet były niedobre ale by działały z góry dziękuje

dajcie mi pliki z twierdzą dokonczone takie by nawet były niedobre ale by działały z góry dziękuje

dajcie mi pliki z twierdzą nie muszą być dokonczone tylko by działały z góry dziękuje...

dajcie mi pliki z twierdzą nie muszą być dokonczone tylko by działały z góry dziękuje...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kto pomoże? Problem polega na tym że postać tworzy ale mię mogę się na nią zalogować niepoprawne haslo

Kto pomoże? Problem polega na tym że postać tworzy ale mię mogę się na nią zalogować niepoprawne haslo

Opublikowano

na localhost lub vps musisz

Hejo

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

dajcie mi pliki z twierdzą dokonczone takie nawet najsłabsze ale by były prosze

Ekhem pliki z twierdzą znajdują się w temacie ale żeby je odpalić musisz wejść np na s1.sfgame.pl i pobrać sfgame_cfg.php , index.php itp itp a robisz to np tak s1.sfgame.pl/sfgame_cfg.php

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Up, jak naprawiłeś problem? Dorwałem pliki z petami ale nadal mam problem z utworzeniem postaci, czy też zdalnie w mysql czy też normalnie, nadal mam błąd ;/

371007.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...