Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demon Hunter - kilka pytań.

Dzamaica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Jestem nowa w diablo i mam kilka pytań o DH. Jak zdobyć Świt 1hand muszę z bonusem na Zemstę? Który set jest lepszy maruder czy unholy? Proszę o kontakt PW osoby, które się znają i są w stanie odpowiedzieć mi na kilka pytań ;)

Proszę o usunięcie kilku tematów za dużo, ale coś mi zwariowalo dodawanie tematów i dodało za dużo.

9875585800_1434890712.png

A myśleć trza o tym, co naprawdę ważne.

O celu, co przyświeca. Nieustannie.

Nie rozpraszając myśli na jakieś tam faramuszki.

Wtedy, i tylko wtedy, cel zamierzony się osiąga.

Opublikowano

@Dzamaica świt dropi od mobów, co do setu teraz lepszy jest marudera lecz niedługo 2.4.1. więc może się wszystko zmienić (nie śledzę DH) więc wpisz w yt zmiany DH 2.4.1(jeżeli nie będzie tego po polsku wpisz po angielsku). Jeżeli chcesz znać wszystkie itemy do buildu twojej postaci po prostu:

a) Wchodzisz w ranking -> patrzysz profile top graczy dh,

B) Idzisz na steam -> Pytasz się jaki mają build,

c) Wpisujesz sobie 2.4.0 DH diablo 3 top build. 

Zapraszam na mój kanał Yt. 

Nagrywam na nim gry takie jak: Diablo 3 czy też heroes of the storm, Lecz to nie tylko znajdziesz na nim wiele więcej ! 

Link: https://www.youtube.com/channel/UC8becErDemK67h3GHw_Imlw?&ab_channel=CzyszczeParapety0_o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...