Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pyrkon 2016 - wyniki konkursu i garść informacji! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4687714592615261410096.png

Hej ;)

Mamy dla Was oczekiwane wyniki konkursu związanego z Pyrkonem, w którym do wygrania były bilety :)

Zgłoszenia miały wysoki poziom i naprawdę trudno bylo się zdecydować, kto ma wygrać.

Wyniki przedstawiają się następująco:

1. miejsce: @1361622928-U485574.pngFellanor

Za swój zestaw: 

2q03r48.jpg

2. miejsce: @1361622928-U485574.pngamiout

Za swój zestaw: http://www.mpcforum.pl/topic/1528980-mpcforum-na-pyrkonie-2016/page-2#entry12943679

Gratulujemy inwencji i wkładu pracy! :)

W celu odbioru nagrody proszę o kontakt przez prywatną wiadomość na forum w celu ustalenia szczegółów :)

Tyle o konkursie, a teraz o samym Pyrkonie ;)

Ekipa MPC będzie na evencie już od piątku (formalnie dostępna od czwartku, ale to inne sprawa ;) ) i nie obędzie się bez relacji na forum i fanpage'u. Jeśli ktoś ma taką ochotę i chce się z nami spotkać przybić piątke, pogadać, czy po prostu ponarzekać - to droga wolna i nie będziemy się chować, wystarczy tylko się skontaktować, najlepiej przez fanpage, bo telefon zawsze będę miał przy sobie :)

Pozdrawiam,

Makin

Emilkaa, Matzar, JacoH i 3 innych lubią to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@Lord Makin

Ja jestem sprzeciw. Z tego co zauważyłem, większość osób ze 0 postami wygrywają nagrody. Zróbcie chociaż jakiś min., bo to już się śmieszne robi.

>wchodzi nie zalogowany typ

>patrzy - nowy konkurs

>tworzy konto

>przedstawia swoją prace

>wygrywa konkurs

No proszę was! :/

Opublikowano

@Lord Makin

Ja jestem sprzeciw. Z tego co zauważyłem, większość osób ze 0 postami wygrywają nagrody. Zróbcie chociaż jakiś min., bo to już się śmieszne robi.

>patrzy - nowy konkurs

>tworzy konto

>przedstawia swoją prace

>wygrywa konkurs

Ale konkurs był zorganizowany także zewnętrznie we współpracy z organizatorami Pyrkonu, także każdy zgłoszenie było traktowane tak samo :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano (edytowane)

@Lord Makin

>patrzy - nowy konkurs

>tworzy konto

>przedstawia swoją prace

>wygrywa konkurs

Hej. Wasze forum odkryłam dzięki temu konkursowi. Informacja o nim pojawiła się na fanpagu samego Pyrkonu - nie był on ogłoszony tylko tutaj. Wykonałam jakąś pracę, szanse (z tego co wiem) miałam dokładnie takie same jak każdy wieloletni użytkownik tego forum. Ja się cieszę, bo wygrałam wejściówkę i bo (dzięki temu właśnie konkursowi!) odkryłam ciekawe forum, które przeglądam sobie od kilku dni. Przyznam, że Twojego oburzenia... trochę nie rozumiem. Wygrana jest przecież kwestią jakiejś tam inwencji twórczej (nie żebym sobie schlebiała... :D), a nie tego, że dopiero do tej społeczności dołączyłam. 

Zajefajnaa ta praca amout, gratki.

@Immoral dziękuję! I wszystkim innym za gratulacje i adminom za przyznanie nagrody też dziękuję. Ogromnie się cieszę. Podwójnie wręcz - bo z wygranej i odkrycia forum. :)

pojechalbym, ale nie wiem czy na 1 dzien sie oplaca :/

warto jechac na sobote/niedziele jedynie? 

@1373230489-U611928.pngTroLLu Opłaca się! Ale na sobotę, nie na niedzielę. W niedzielę stoiska już mają braki, ludzie się rozjeżdżają, wydarzeń mniej i w ogóle atmosfera słabsza. Sobota to najlepszy dzień całego Pyrkonu, wtedy właśnie dzieje się najwięcej. :)

Edytowane przez amiout
Issia, Makin, `Kornelia i 3 innych lubią to

“I don't think there is any truth. There are only points of view.”
― Allen Ginsberg

Opublikowano

@Lord Makin

>patrzy - nowy konkurs

>tworzy konto

>przedstawia swoją prace

>wygrywa konkurs

Ból dupy detected.  -.-

Jeżeli chodzi o pracę Fellanora, jak najbardziej zasłużone 1 miejsce.

Karyvlea i `Kornelia lubią to

maybenow.png

Opublikowano

@Lord Makin

>patrzy - nowy konkurs

>tworzy konto

>przedstawia swoją prace

>wygrywa konkurs

Ból dupy detected.  -.-

Jeżeli chodzi o pracę Fellanora, jak najbardziej zasłużone 1 miejsce.

Nope.

@1361622928-U485574.pngamiout Przepraszam.

Opublikowano (edytowane)

@1361622928-U485574.pngamiout Przepraszam.

@Kamyczek Ależ nie ma za co. Zaskoczyło mnie to po prostu, bo nie widzę w moim udziale/wygranej niczego złego. :)

Edytowane przez amiout
CzlowiekWCieniu lubi to

― Allen Ginsberg

Opublikowano

@Lord Makin przeczytasz, proszę, wiadomość prywatną? Bo na forum bywasz, a wiadomości nie wyświetliłeś. Chciałabym odebrać jakoś tę wejściówkę. ;)

Makin lubi to

― Allen Ginsberg

Opublikowano

@Lord Makin przeczytasz, proszę, wiadomość prywatną? Bo na forum bywasz, a wiadomości nie wyświetliłeś. Chciałabym odebrać jakoś tę wejściówkę. ;)

Gotowe :)

EXPmIpC.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...