Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs z odświeżonym działem Filmów użytkowników MPCforum.

xVendrome

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kategoria 1

Lubisz dzielić się swoją twórczością? Chciałbyś poznać opinie innych? A może po prostu chcesz wypromować swój kanał? Dobrze trafiłeś! W tym dziale możesz podzielić się swoimi filmami oraz oglądać i komentować filmy innych!

49yxrs.png

Opublikowano

Kategoria I

Jesteś kreatywny i chciałbyś podzielić się z nami swoją twórczością? Jesteś ciekaw prac innych lub opinii na temat filmów? Możesz to zobaczyć właśnie w tym dziale. Przeżyj filmowe emocje razem z nami.

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Kd5n1LY.png

Lubisz oglądać filmy ? Interesujesz się sztuką montażu filmu ? Szukasz inspiracji do stworzenia swojego dzieła ?

W tym dziale znajdziesz wszystko czego potrzebujesz.

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

Kategoria I

Masz talent? Jesteś stworzony do tworzenia filmów? Chcesz się podzielić swoją kreatywnością? To jest dział dla ciebie! Przeżyjesz dużo emocji i zachwytu.

Opublikowano

Kategoria numer 1

Czy posiadasz talent do tworzenia filmów ? A może traktujesz swoją twórczość jako hobby ? Pochwal się swoją kreatywnością , z naszym działem.

:)

knm7jLQ.png

Opublikowano

Kd5n1LY.png

Jeśli jesteś młodym reżyserem, monterem lub innym wybitnym kreatorem medialnym, a Twoje prace - o wszelakiej tematyce - chcesz pokazać światu to to miejsce właśnie dla Ciebie. Razem udoskonalimy Twoją twórczość! 

~ ~

Opublikowano

kategoria 1

Pasjonujesz się tworzeniem i montażem filmów? Chcesz pokazać światu swoją twórczość i jednocześnie zareklamować swój kanał? A może chciałbyś zainspirować się czymś lub nabrać więcej doświadczenia? Ten dział jest idealny dla takiej osoby jak Ty.

Opublikowano

Nagrywasz filmy na swój kanał Youtube? Twoją pasją jest montowanie filmików?

Podziel się swoją twórczością z resztą użytkowników naszego forum w tym dziale!

(1)

Opublikowano

Kategoria I
"Nagrywanie, montowanie, obróbka? To wszystko w jednym dziale z jedynymi w swoim rodzaju użytkownikami. Zajrzyj i rozpłyń się w naszym multimedialnym świecie!"

Opublikowano

Nagrywasz filmy? A może potrzebujesz porad lub ocen... Użytkownicy tego działu wesprą twą twórczość !

LukaSuper.png

Opublikowano

Kd5n1LY.png

Chciałbyś się podzielić swoją kreatywnością, potrzebujesz opinii? A może ciekawi Cię twórczość innych? Tutaj znajdziesz wszystko czego Ci trzeba!

sygn.png

Opublikowano

Chcesz obejrzeć filmy użytkowników forum i ocenić ich pracę? Wejdź tutaj chodź na chwilę a nie pożałujesz. Znajdziesz to gameplaye, poradniki oraz kącik rozrywkowy. ­

Opublikowano

Zapraszam do udziału i przypominam że konkurs trwa jeszcze tylko jutro! Tematy konkursowe zostaną zamknięte o godzinie 23:59 (jutro oczywiście).

Wyniki zostaną ogłoszone w ciągu 24h, nadal nikt nie dodał filmu z kat. IV ;)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Lubisz oglądać filmy? Dobrze trafiłeś! Wejdź do odświeżonego działu i zobacz przeróżne filmy użytkowników forum.­
(Kategoria: 1)

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

Moje 3 pkt. z quizu nie zostały dodane do tabeli. Za kamery dostałem 4 pkt, a za quiz miałen dostać 3. Przedtem miałem 14, a powinienem mieć 21.
Pisane z tel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...