Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL] Artemida Mu 100x - Season 6 - NoDonate/NoWebShop - 09.04.2016 -

ArtemidaMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku, przyszedłeś na server s6 z helperem, czego ty oczekujesz?

Poza tym, włażenie na serv, bicie exp przez prawie tydzień a potem nagły wyjazd z textem jaki to server jest marwy, od początu prawie tyle samo osób online jest.

Przejrzałem twoje tematy, widzę że tylko płaszczyłeś się żeby ktoś ci hacki na privy znalazł, więc to jedyna wiadomość jaką napisze do ciebie, nie ma sensu dalej z tobą pisać.

Dodawanie sobie hackami FO itemów także pokazuje twój poziom, zwykły pasożyt na serwerze który powinien zostać czym prędzej wytępiony. Delete chara & never come back.

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny, dość trudny. Brak trochę w sklepie części składowych do zapek na ewenty ( bc,ds ) wyższych poziomów, przez co są one bardzo mało wykorzystywane ( dodatkowo w bc jest mało mobów ).

Polecam

Opublikowano

Dobrze wiedziec, bo do bc8 jeszcze nie biegam.

W kazdym badz razie, dodanie do sklepu brakujacych skladnikow mozna by rozwazyc.

Spotow jest duzo, duzo graczy afk wiec chociaz w bc bysmy sie spotykali. Mi osobiscie nie chce sie dropic skladnikow, a inv mam czesto zapchany.

Opublikowano

Dobrze wiedziec, bo do bc8 jeszcze nie biegam.

W kazdym badz razie, dodanie do sklepu brakujacych skladnikow mozna by rozwazyc.

Spotow jest duzo, duzo graczy afk wiec chociaz w bc bysmy sie spotykali. Mi osobiscie nie chce sie dropic skladnikow, a inv mam czesto zapchany.

Do sklepu to nie dodam ale może zrobię jakąś dodatkową wypadajke z zapkami , hmm co sądzicie ?

Pilnie poszukujemy administratorów dla naszego forum.

2748614472756671449386.gif

Opublikowano

Może być i wypadajka, zawsze to jakaś alternatywa.

Coś wymyślimy : )

Zapraszam na serwer.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

@Pilnie poszukujemy administratorów dla naszego forum.@

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Opublikowano

Czy coś już wymyślone w sprawie zaproszeń bc8/ds7? Od wczoraj dropie składniki i może na 4 uzbierałem.

W mojej opinii naprawdę warto byłoby ułatwić wbicie na bc8/ds7. Uatrakcyjniłoby to rozgrywkę, bo aktualnie serwer to jedno wielkie AFK.

Opublikowano

Czy coś już wymyślone w sprawie zaproszeń bc8/ds7? Od wczoraj dropie składniki i może na 4 uzbierałem.

W mojej opinii naprawdę warto byłoby ułatwić wbicie na bc8/ds7. Uatrakcyjniłoby to rozgrywkę, bo aktualnie serwer to jedno wielkie AFK.

Już ustawiłem większy drop tych części , na pewno będzie więcej zapek :)

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...