Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt do handlu na giełdzie premium

phenix1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam skryptu, który na bieżąco sprawdzał by giełdę premium i albo sprzedawał albo dawał informacje zwrotną, że można sprzedawać np na gg

Opublikowano

ja też nie widziałem ale ostatnio od otwarcia giełdy do zapełnienia mija czasem 1 s, ręcznie raczej się nie da :) więc coś musi być na rzeczy

Opublikowano

Moze ktos odpala iles kart , wstawia skryptem w boxy ilosci surowca , automatycznie klika ok i potwierdzenie recznie na kazdej karcie?

Innego pomyslu nie mam jak to szybko zrobic procz kart i prostego skryptu do wypelniania i klikania ok.

Opublikowano (edytowane)

@ Lionheart233. 

Teraz jest nowy system o wspomnianej nazwie "Giełda". Polega on na tym że w transakcji występuje pośrednik - tzw. giełda. Możemy w każdej chwili sprzedać x surowca giełdzie za Y pp (nim mniejszymi ilościami surowców giełda dysponuje, tym wartość surowca jest większa) lub kupić surke za PP. Fajne rozwiązanie jeśli ktoś gra dla PP.

Edytowane przez - BANED -
Lionheart233. lubi to
Opublikowano

Na każdym kontynencie jest 1 giełda, ale każdy z kontynentu ma do niej drogę kupcami 2h w jedną stronę. Jeżeli koledzy z kontynentu nie poskąpią surki to można osiągnąć ciekawe efekty :)

Opublikowano

Porazka z kazda nowa aktualizacja Plemiona staja sie dnem.

Niech jeszcze wprowadza bota do klinowania i slania atakow i gracz bedzie mogl wchodzic raz na miesiac na konto 0.o

Opublikowano

Niech jeszcze wprowadza bota do klinowania i slania atakow i gracz bedzie mogl wchodzic raz na miesiac na konto 0.o

Już można ustawić kolejkę ataków by wchodziły w jak najmniejszym odstępie czasowym :D

Opublikowano (edytowane)

Już można ustawić kolejkę ataków by wchodziły w jak najmniejszym odstępie czasowym :D

To akurat moge ci recznie dograc nawet 100.000 fejkow + 100.000 atakow i do tego z 5.000 szlacht by wszystko weszlo w jeden dzien o jednej godzinie w maksymalnym przedziale sekundowym od 1 do 5 , zalezy od neta i czy bylbym w stanie osiagnac swoj zyciowy rekord , by pilnowac tylu rzeczy na raz przez okolo 70 godzin bez snu ^^

Bo tygodniowy special ugralem bez snu z akcjami dzien w dzien na 10 / 20 wiosek , wiec non stop pilnowanie czy ktos klina nie wbil albo kontry czy zmasowanej akcji na mnie trzeba bylo ;/

Edytowane przez Lionheart233.
Opublikowano

Nowa giełda jet do bani dla sprzedających bo są limity, jeśli chcesz kupić surke to im wyższa cena na rynku tym dla kupującego lepiej. Da się zarobić ale ja trafisz na region, gdzie ludzie nie kupują to i tak jest lipa. Teraz żeby sprzedać i naprawdę zarobić trzeba pilnować giełdy albo mieć szczęście. Dlatego też szukam skryptu żeby sprawdzał czy giełda jest otwarta i jeśli tak wystawiał surkę do sprzedaży tyle ile można sprzedać albo tyle ile mamy dostępnej lub innego schematu...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Skrypt jest do stworzenia, opierał by się na SERWERZE ( nodejs + socket.io )  + Client ( soket.io ) . Rzecz w tym, że trzeba by było jakiegoś VPS'a kupić, zeby mieć gdzieś ciągle plemka odpalone.

• 4 lata później...
Opublikowano

temat stary ale aktualny :) 

dorwałem działające skrypty do:

- sprzedaży sury za pp na ustalonych warunkach

- zakupu sury za pp po ustalonych warunkach 

• 2 tygodnie później...