Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak uniknąć niechcianego VAC'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawda jest taka że jeśli czitujesz i dostaniesz te reporty i będą się szykować wakacje to nawet nie pomoże Ci usunięcie haxów z kompa, jak na razie to poradnik słabo przydatny 

Opublikowano

W jaki sposób antywirus wykryje mi czita do cs:go, co..? 

Źle zrozumiałeś.. Wyczyści wszystkie śmieci związane z nim, Steam również je uznaje jako powód do VAC'a.

Opublikowano

W jaki sposób antywirus wykryje mi czita do cs:go, co..? 

Źle zrozumiałeś.. Wyczyści wszystkie śmieci związane z nim, Steam również je uznaje jako powód do VAC'a.

Czego mam nie rozumieć. Raczej autor tej parodii poradnika nie rozumie o czym pisze. Antyir też ci nie wykryje "śmieci" jeżeli nie uzna ich za podejrzane(sygnatura podejrzane itd.)... Ba, antywirus nie ma tu nic do gadania.

Opublikowano

FORMAT PO UZYWANIU HAXA XDDDDDDDDDD

widze ze ktos tu ma kompletnie zerowe pojecie o cheatach ale probuje pisać poradniki X_DDDDDD

ps. najlepiej zakop ten komputer 3 metry pod ziemią i kup nowy żeby w jakiś sposób nie przedostały się haxy na nowy komputer X_D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

XDDDDDD Jak nie masz włączonego cheata to nie ma możliwości dostania bana bo to nie skanuje kompa tylko procesy + pliki cs go.

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Najlepiej, aby grać 1 mecz na cheatach co 24 godziny lub 25. Co do poradnika - 2 Wszystkim wiadome i nieprzydatne sposoby, które po części opisują głupoty pisane w 3 minuty. 

Opublikowano

Podobno za grzebanie w plikach gry niema VAC jest o tym film jak koleś podmienił sobie modele broni na te z BF4 grał 2 dni i nic.­

Opublikowano

też mam podmnienione pliki gry ogólnie dwóch bo  na stemie jak zawsze nie ma  wersji PL    a gram mam na płycie kupiona z gazety  jeden plik podmieniłem by mieć grę po polsku [[ plus edycja pliku by zmienić w nim  POL na ENG  i jest gra w pełni po polsku ]

Opublikowano

hah 2 to totalne bzdury czit sam w sobie będąc na kompie nie da vaca bo żaden w sposób nie wpływa na grę ani pliki gry.

668421422290643422464.png

Opublikowano

­śmiechłem  !

Poradnik poprawił mi dzień. Genialny jesteś  ! Czyli nie mogę mieć zainstalowanych haxów na kompie, bo dostanę VAC? hm... od 3 lat ( może mniej ) mam bardzo dużo jakiś haxów ( nie tylko do csgo ) ale nazywają się jak to haxy ( hax,cheat ) itp. Nie dostałem jeszcze VACA.

Widocznie dużo dawałem w szczęście od małego.

Dzięki mordo za genialny poradnik !

Opublikowano

No kolego, mogłeś się bardziej postarać bo z tego poradnika raczej nic nowego się nie dowiedziałem.

Tylko jest jedna ważna kwestia, której nie przestrzegają niektórzy Polacy. Tak zwane "nie znam się to się wypowiem".

Jeżeli nie masz pojęcia o czym piszesz, to lepiej odpuść sobie pisanie bo tylko tracisz czas swój i ludzi, którzy to czytają. Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeszcze warto dodać: Nie podawaj nikomu steam tokena na serwery csgo ponieważ jeśli będą mieli pluginy na skiny dostaniesz vaca po jakimś czasie.­

RgHJo5t.gif

Opublikowano

Nie wiem czy było, ale nie łączyć nr. telefonu maina ze smurfem (mówię o prime), na którym gracie na cheatach. Były przypadki, że ludzie mieli smurfa i maina podpiętego pod ten sam numer, cheatowali tylko na smurfie i dostali vac'a na oba konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...