Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chętnie poznam Wasze zdanie ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejho ;)

Dziś krótko i informacyjnie, a może bardziej pod dyskusję.

Sprawa numer jeden, pewnie nurtująca niejednego to kwestia "co z Mentorami?"

Na dniach pojawi się szczegółowy temat informacyjny, ale wstępnie mogę powiedzieć, że ranga wraca do swoich korzeni, będzie swojego rodzaju wyróznieniem dla osob, które pomagają innym oraz dla takich, które na forum są od długiego czasu i wciąż biorą aktywny udział w życiu naszej społeczności.

Miło mi także poinformować, że przywróciliśmy jej klasyczny wygląd:

235211460567746298954.png

Sprawa numer dwa, czyli Redakcje. Jednym pomysł się nie podobał, drugich zainteresował. Jednak sam projekt nie spełniał naszych oczekiwań i do czasu wprowadzania nowej wersji IPB zostaje zawieszony. Wróci w nowej odsłonie, bardziej pasującej do struktury forum i dający wrażenie lepiej dopasowanego do potrzeb użytkowników. Przede wszystkim dostęp do nowości będzie bardziej naturalny i intuicyjny, bez dodatkowego zakłócania widoku forum.

Więcej rzeczy niedługo, ale w końcu zaczynamy powoli odliczać do nowej wersji forum, startu inicjatyw związanych z MPC. Stąd ta akcja robienia porządków, które mają pomóc w czystym starcie po update :)

Jeśli macie dodatkowe pytania, zapraszam do dyskusji przed powstaniem kolejnych tematów :)

Makin

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Starzy Mentorzy dostaną rangę czy musza się starać od nowa? ­

Opublikowano

Jednak sam projekt nie spełniał naszych oczekiwań i do czasu wprowadzania nowej wersji IPB zostaje zawieszony.

Czyli zostaje zawieszony na stałe xD

Każdy wie gdzie szukać informacji na interesujące go tematy. Redakcje są niepotrzebne. 

s2c77Oa.png

Opublikowano

Mentorzy.

Spoko opcja z tą rangą, bo wreszcie dostaną ją osoby, które na to zasłużą, a nie moderatorzy którzy tylko wykonywali swoją prace i byli wielce wzorem a jak ktoś się zgłosił na mentora to hurr durr spierdalaj bo za mała aktywność xD

Redakcje

to to juz jest w ogóle patolka xD ludzie dochodza do tej redakcji nie mając pojęcia o danym temacie, ale to też wina liderów którzy po prostu zamiast zebrac ludzi godnych do tej redakcji biorą pierwsza lepsza osobe co napisze artykuł lekko przerobiony z neta, powinnabyć jedna stała redakcja coś jak mpc media team kiedyś i powinna puszczać newsy na każdy temat wzorując się informacjami które są w necie, bo jak czytałem niektóre artykuły przez tych redaktorów smiesznych choćby z działu metin2 to aż się płakać chciało 

Opublikowano

Starzy Mentorzy dostaną rangę czy musza się starać od nowa? ­

Mentorzy będą zupełnie nowo prosperującą grupą, a skoro mowa o korzeniach, to będą wybierani przez administrację, zgodnie z przyjętymi przez nich kryteriami, oceniającymi wyjątkowość i zaangażowanie w forum. Odpowiedzieć musisz sobie sam, jak to może wyglądać i czy masz szansę na zostanie mentorem. :)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Poznamy bliższą datę wprowadzenia IPB 4?

Pracujemy już na wersji testowej, bo największym wyzwaniem był update, teraz eliminujemy błędy i będziemy dostosowywać i funkcjonalności i wygląd nowej odsłony MPC, bo wymaga to sporej ilości zmian :)

TroLLu., Deerek i Smoguś lubią to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Poznamy bliższą datę wprowadzenia IPB 4?

Pracujemy już na wersji testowej, bo największym wyzwaniem był update, teraz eliminujemy błędy i będziemy dostosowywać i funkcjonalności i wygląd nowej odsłony MPC, bo wymaga to sporej ilości zmian :)

Już się nie mogę doczekać. :makka:

Opublikowano (edytowane)

Newsy powinny być wyświetlane w takiej formie, jak na innych serwisach, a nie jako posty (fajnie to wygląda na onetech.pl #kryptoreklama). Poza tym, newsy są krótkie, często nieaktualne/pojawiają się że sporym opóźnieniem, co sprawia, że nie warto ich w ogóle czytać. Najlepiej gdyby newsami zajmowały się 2-3 ogarnięte w tych sprawach osoby, niż 50, które robią to bardzo przeciętnie

Edytowane przez KrzywyJP
Istny Diabel lubi to
Opublikowano (edytowane)

Moim skromnym zdaniem, głównym problemem redakcji było to ze zbyt łatwo było się do niej dostać, skutkowało to osobami nieodpowiednimi na dane stanowisko, a artykuły były średniej jakości. Pech chciał ze pozbyliście się redakcji w momencie w którym wrzucałem nowy artykuł xP

Edytowane przez hoopek_10
Kubek lubi to
49yxrs.png

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem, głównym problemem redakcji było to ze zbyt łatwo było się do niej dostać, skutkowało to osobami nieodpowiednimi na dane stanowisko, a artykuły były średniej jakości. Pech chciał ze pozbyliście się redakcji w momencie w którym wrzucałem nowy artykuł xP

Według mnie ciężko się dostać. Moja została odrzucona bez jakiegokolwiek testu. : d

fEaAAXQ.gif

Opublikowano

Do redakcji się nie wypowiem bo dla mnie to było w połowie nieporozumienie.

Mentorzy spoko, ale patrząc na to co było wcześniej czyli byle do rangi pisać posty, a potem olać całkowicie wszystko po paru tygodniach. Brak konsekwencji (no chyba, że juz naprawde nic od miesięcy nie pisałeś to dopiero reakcja była) w tym wszystkim, cały czas przekładanie jakiś projektów. Trzeba osób rozgarniętych tutaj. 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Newsy powinny być wyświetlane w takiej formie, jak na innych serwisach, a nie jako posty (fajnie to wygląda na onetech.pl #kryptoreklama). Poza tym, newsy są krótkie, często nieaktualne/pojawiają się że sporym opóźnieniem, co sprawia, że nie warto ich w ogóle czytać. Najlepiej gdyby newsami zajmowały się 2-3 ogarnięte w tych sprawach osoby, niż 50, które robią to bardzo przeciętnie

Bo obecne MPC nie ma portalu, takie dedykowanego na wiadomości w stylu newsów.

A może w końcu jakiś nowy styl forum, co?

Zobaczysz ;)

Według mnie ciężko się dostać. Moja została odrzucona bez jakiegokolwiek testu. : d

Pls :P

Unknown User i Creative lubią to

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Będąc w dotychczasowej formie mentorów miałem wrażenie, że ta grupa nie ma postawionego ściśle określonego celu. Fajnie, że zostaje ona zmodernizowana, stare, sprawdzone sposoby zawsze działają najlepiej. Plakietki i aktualne rangi pokroju Gold, Black, Blue Member itd... powinny zmienić całkowicie formę. 

Opublikowano

I znowu mentor nie będzie dla osób wulgarnych zapewne. 

No trzeba się wybić nad poziom rynsztoka ;)

Powodzenia w szukaniu, a w praniu wyjdzie to co wcześniej, moderatorki będą to mieli i jakiś ziomek, o którym nikt nie słyszał, ale coś tam pomaga. 

arko lubi to
Opublikowano

Cieszy powrót Mentor Team. Co do redakcji to dużo nie ma do powiedzenia. Osobiście uważam to za naszą porażkę, trzeba ewidentnie to zmienić. Artykuły są mało popularne, wręcz jakby ich nie było, nowe zmiany również nie przypadły do gustu tym, co czytają oraz nawet sądzę, że samym redaktorom to nie pasuje. Mam nadzieję, że redakcje wrócą ale potrzeba lepszego pomysłu na ten projekt.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

I znowu mentor nie będzie dla osób wulgarnych zapewne. 

No trzeba się wybić nad poziom rynsztoka ;)

Powodzenia w szukaniu, a w praniu wyjdzie to co wcześniej, moderatorki będą to mieli i jakiś ziomek, o którym nikt nie słyszał, ale coś tam pomaga. 

Norma, tu już od dawna nie są doceniane osoby, które coś robią, a te które się dobrze zachowują i liżą dupe. 

Kaktus., TroLLu., Damian i 1 inny lubią to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...