Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Skrypty bez bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to sa mniej znane postacie? 

I jaki sens ma granie w lola na hackach?

Bez nich jestes zerem ;)

Ta gra wbrem pozorom na wyzszym elo wymaga myslenia wiec zaden program tego nie zastapi

Opublikowano

Grałem ezrealem, cait, corkim, gnarem, kindred. na bolcu bez evadee sam orbwalker + skrypt do postaci + humanizery. mimo to ban polecial na d3 elo. Uwierzcie lub nie ale serio nie grałem niczym obviously. 

Przestałem grac na skryptach zaczałem mainować jungle i aktualnie d4 także polecam odstawić skrypty znaleźć swoją rolę w lidze legend i grać normalnie jest o wiele wiecej przyjemnosci... Co ciekawe odkad gram legit wgl się nie tiltuje ;)

Opublikowano

Grałem ezrealem, cait, corkim, gnarem, kindred. na bolcu bez evadee sam orbwalker + skrypt do postaci + humanizery. mimo to ban polecial na d3 elo. Uwierzcie lub nie ale serio nie grałem niczym obviously. 

Przestałem grac na skryptach zaczałem mainować jungle i aktualnie d4 także polecam odstawić skrypty znaleźć swoją rolę w lidze legend i grać normalnie jest o wiele wiecej przyjemnosci... Co ciekawe odkad gram legit wgl się nie tiltuje ;)

Gościu, czego ty się spodziewałeś? Po postach widać, że jesteś świeżaczkiem, Ezreal może być obvious, to samo Corki.

Tam widać takich ludzi po samym sposobie orbwalkingu. Jak chce się tak wysoko wchodzić, to się rushuje i gra kilkanaście gier dziennie samymi obvious champami od platyny 3. Jak chcesz sobie grać obvious to do g3. Jakoś lecę cały czas na full odpale od b3 do s2 na L# i wszystko mi gra, zero banów już kilka miesięcy. Gdy dochodzę wyżej to zmieniam konto, bo mogę, bo mam sposoby bez crackowania kont, a jak wleci perm to trudno. Po permie na maina dopiero zaczyna się gra na cheatach, chyba że ktoś sam lvl'uje konto - nie pozazdrościłbym.

Opublikowano

Gościu, czego ty się spodziewałeś? Po postach widać, że jesteś świeżaczkiem, Ezreal może być obvious, to samo Corki.

Tam widać takich ludzi po samym sposobie orbwalkingu. Jak chce się tak wysoko wchodzić, to się rushuje i gra kilkanaście gier dziennie samymi obvious champami od platyny 3. Jak chcesz sobie grać obvious to do g3. Jakoś lecę cały czas na full odpale od b3 do s2 na L# i wszystko mi gra, zero banów już kilka miesięcy. Gdy dochodzę wyżej to zmieniam konto, bo mogę, bo mam sposoby bez crackowania kont, a jak wleci perm to trudno. Po permie na maina dopiero zaczyna się gra na cheatach, chyba że ktoś sam lvl'uje konto - nie pozazdrościłbym.

widać po takich postaciach jesli ma się głupie ustawienia. Wyłączasz wszyskie wanga dashes, opcje ks itp. w team fightach zaznaczasz cały czas by focusowalo target najblizej Ciebie by grać jak każdy adc i zadnych glupich akcji nie ma. Program sam w sobie jak to każdy bywa czasem wykrywalny, nigdy nie ma 100% pewności, że twórcy obeszli anty cheat w 100% ;)

i nie jestem swieżaczkiem nie musisz wykazywać swojej wyższosci na forum podajac bezsensowne argumenty, nawet gdybym nim był to na takich ustawieniach wygladałbym legit. Żeby wychodzi tak wysoko nie trzeba grac obviously, wystarczy grać z głową kontrolowac wizje i objectivsy itp... + grac dynamic Q premade 5 najlepiej nie koniecznie ze skrypterami tylko ludzmi którzy tez gre ogarniaja także teksty o swieżaczkach zachowaj dla siebie ;)

Opublikowano

widać po takich postaciach jesli ma się głupie ustawienia. Wyłączasz wszyskie wanga dashes, opcje ks itp. w team fightach zaznaczasz cały czas by focusowalo target najblizej Ciebie by grać jak każdy adc i zadnych glupich akcji nie ma. Program sam w sobie jak to każdy bywa czasem wykrywalny, nigdy nie ma 100% pewności, że twórcy obeszli anty cheat w 100% ;)

i nie jestem swieżaczkiem nie musisz wykazywać swojej wyższosci na forum podajac bezsensowne argumenty, nawet gdybym nim był to na takich ustawieniach wygladałbym legit. Żeby wychodzi tak wysoko nie trzeba grac obviously, wystarczy grać z głową kontrolowac wizje i objectivsy itp... + grac dynamic Q premade 5 najlepiej nie koniecznie ze skrypterami tylko ludzmi którzy tez gre ogarniaja także teksty o swieżaczkach zachowaj dla siebie ;)

Bezsensowne? Narzekasz, że cheatowałeś w d3, a potem masz pretensje... 

Jesteś świeżakiem, bo z tego co piszesz, to nawet nie wiesz co to kod bana i za który jest ban od zgłoszeń graczy, a za który jest od wykrycia programu. Widzę, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem - napisałem, że i tak gracze cię będą zgłaszać w d3, bo mają oczy, ale lepiej sobie wyciąć cały kontekst wypowiedzi i chcąc zrobić z kogoś głupka, nie? Dlatego zasugerowałem, że jak scriptujesz na high elo, to rushujesz dywizje, by jak najwięcej wbić. Nie pisałem NIC (znowu sobie dopowiadasz słówka, by uzasadnić swoją "rację") o tym, że nie da się wyjść nie grając obvious, na skryptach, do high elo.

Jakieś porady w takim razie jak uzywać by nie dostać bana?

Piszesz, że nie jesteś w tym wszystkim nowy, a tym postem właśnie to udowodniłeś. ;)

Opublikowano

Bezsensowne? Narzekasz, że cheatowałeś w d3, a potem masz pretensje... 

Jesteś świeżakiem, bo z tego co piszesz, to nawet nie wiesz co to kod bana i za który jest ban od zgłoszeń graczy, a za który jest od wykrycia programu. Widzę, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem - napisałem, że i tak gracze cię będą zgłaszać w d3, bo mają oczy, ale lepiej sobie wyciąć cały kontekst wypowiedzi i chcąc zrobić z kogoś głupka, nie? Dlatego zasugerowałem, że jak scriptujesz na high elo, to rushujesz dywizje, by jak najwięcej wbić. Nie pisałem NIC (znowu sobie dopowiadasz słówka, by uzasadnić swoją "rację") o tym, że nie da się wyjść nie grając obvious, na skryptach, do high elo.

Jakieś porady w takim razie jak uzywać by nie dostać bana?

Piszesz, że nie jesteś w tym wszystkim nowy, a tym postem właśnie to udowodniłeś. ;)

Nigdzie nie narzekałem, że cheatowałem d3 więc jak ktoś dopowiada sobie słówka to tylko Ty. Ja Ci tylko pokazałem jak można w prosty sposób wyjść na high elo grajac i bez skryptów co aktualnie mi wychodzi bo weszło wczoraj d4... Nigdzie też nie było tematu o kodach z banami no ale ok jesli chcesz wiedziec w moim przypadku byl to kod 9001 - ogólnie środowisko L# jak i EB jak i BoL z góry przyjeło sobie, że 9001 są to manualne  bany z reportów jednak nigdzie jakoś oficjalnie Riot tego nie potwierdził co ciekawe występowały takie pojedyncze bany z tym kodem zanim Riot wprowadził opcje reportowania za skrypty.

Pragnę przypomnieć, że zadałem to pytanie  "Jakieś porady w takim razie jak uzywać by nie dostać bana?"  człowiekowi, który napisał że jest na bolu developerem i nigdy nie dostał bana dlatego byłem ciekawy co robi by go nie dostać moze pominąłem jakis humanizer w co wątpię może jest developerem i dopisal jakis humanizer komend sobie ale go nie publikuje bo jest zbyt wartosciowy? 

nie rozumiem, czemu za wszelką cene próbujesz cały czas zrównać kogoś z gównem jesli chcesz się dowartościować to przerób swoje zdjęcie w photoshopie a tutaj prowadz jakąś merytoryczną dyskusje.

Jako osoba ze staffu MPC myślę, że powinieneś trzymać jakiś poziom wypowiedzi.

Pozdrawiam i kończę z Tobą rozmowę z w/w powodów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...