Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Stabilny] Artemida Mu 1000x - Season 6 - NoDonate/NoWebShop -POLSKI SERWER-

ArtemidaMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobiłem to lecz nadal to samo. 

Guzaczek14 widzę że masz ten problem z nie 1 serwerem , myślę że jest to po Twojej stronie.

Jaki masz system operacyjny ?? Anty Virus ??

Odpalales jako administrator ??

2748614472756671449386.gif

Opublikowano

Zrobiłem to lecz nadal to samo. 

Guzaczek14 widzę że masz ten problem z nie 1 serwerem , myślę że jest to po Twojej stronie.

Jaki masz system operacyjny ?? Anty Virus ??

Odpalales jako administrator ??

Won7 64bity, AVG (próbowałem wyłączać) Tak odpalałem jako administrator 

Opublikowano

Ustawiłem zgodność, ale dalej to samo.

Próbowałeś tego? 

Jeśli masz problem z uruchomieniem Main.exe (wyłącza się main) to zastosuj się według tego.   Prawy przycisk myszy na ikonkę "Mój komputer" > właściwości > Zaawansowane ustawienia systemu > zakładka "zaawansowane" > ustawienia > Zakładka "zapobieganie wykonywaniu danych" > Wybierz "Włącz funkcje DEP dla wszystkich programów..." > następnie "dodaj..." (znajdź w folderze z grą Main.exe i dodaj go) > Zastosuj >Ok.

Opublikowano

Próbowałeś tego? 

Jeśli masz problem z uruchomieniem Main.exe (wyłącza się main) to zastosuj się według tego.   Prawy przycisk myszy na ikonkę "Mój komputer" > właściwości > Zaawansowane ustawienia systemu > zakładka "zaawansowane" > ustawienia > Zakładka "zapobieganie wykonywaniu danych" > Wybierz "Włącz funkcje DEP dla wszystkich programów..." > następnie "dodaj..." (znajdź w folderze z grą Main.exe i dodaj go) > Zastosuj >Ok.

Nadal to samo

Opublikowano

Próbowałeś tego? 

Nadal to samo

Masz te wszystkie net frameworki i visual c++ zaktualizowane? Problem występuje tylko tu i na gmo? 

Opublikowano

Próbowałeś tego? 

Nadal to samo

Masz te wszystkie net frameworki i visual c++ zaktualizowane? Problem występuje tylko tu i na gmo? 

Cinu dobrze mówi , sprawdz net framworki , visuale etc

A jak nie to wyłącz całkiem AVG , i wypadkuj wszystko od nowa i zobacz .

Opublikowano

osobiście nie polecam serwer afk , zero handlu na serwerze to tyle !!

No jak się patrzy o 4 rano :D

Co do handlu to własnie jest na dobrym poziomie :) Sprawdź serwer w godzinach 16-24

Zapraszam :)

Opublikowano

Tak było wczoraj wieczorem , na dziś muszę przygotować więcej niż 100 slotów(oczywiście żaden problem) ponieważ z każdym dniem jest nas coraz więcej :)

ZIF11P1.jpg

Opublikowano

Matt archangel stick dalej nie dropi 3 godziny szukałem na vulcanus ,k2,k3, bc7 i nic prosiłbym abyś jeszcze raz to.sprawdził bo ten stick zbyt ładnie wygląda aby go zabrakło :D I jakiego pokroju itemy exc są za 20 i 30 Lucky Coinow ?

Opublikowano

Matt archangel stick dalej nie dropi 3 godziny szukałem na vulcanus ,k2,k3, bc7 i nic prosiłbym abyś jeszcze raz to.sprawdził bo ten stick zbyt ładnie wygląda aby go zabrakło :D I jakiego pokroju itemy exc są za 20 i 30 Lucky Coinow ?

- Jeżeli dziś wrócę z roboty i go nie będziesz mieć , dodam go ręcznie do dropu :)

- Itemy takie jak z K4 K5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...