Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Stabilny] Artemida Mu 1000x - Season 6 - NoDonate/NoWebShop -POLSKI SERWER-

ArtemidaMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To skończ z ta grą , bo o to w niej chodzi

Kwestia indywidualna. Nużące jest jak na post lecą bluzgi :). Możesz zawsze stwierdzić: "To wyłącz /post" ale równie dobrze mogę wtedy stwierdzić to po co w ogóle grać jak nie ma możliwości odezwania się / handlu z kimkolwiek. Ale tak jak piszę to już sprawa indywidualna jak kto podchodzi - można się wyżywać w grze każdy inaczej się odstresowuje. Pograłem - wg. mnie jeden z lepszych polskich serwerów ostatnich czasów ze świetnymi ustawieniami gdzie trzeba samemu dojść do zdobycia itemków, seta itp.

Opublikowano

To skończ z ta grą , bo o to w niej chodzi

Kwestia indywidualna. Nużące jest jak na post lecą bluzgi :). Możesz zawsze stwierdzić: "To wyłącz /post" ale równie dobrze mogę wtedy stwierdzić to po co w ogóle grać jak nie ma możliwości odezwania się / handlu z kimkolwiek. Ale tak jak piszę to już sprawa indywidualna jak kto podchodzi - można się wyżywać w grze każdy inaczej się odstresowuje. Pograłem - wg. mnie jeden z lepszych polskich serwerów ostatnich czasów ze świetnymi ustawieniami gdzie trzeba samemu dojść do zdobycia itemków, seta itp.

Zgadzam się całkowicie, serwer jest bardzo dobry. Na każdym niestety znajdzie się kilku graczy, którzy muszą się "dowartościować" czy też pokazać swoją dorosłość - bluzgami.

Taki widać urok internetu, który daje anonimowość. W każdym razie polecam :D

Opublikowano

Gra tam ktoś jeszcze czy same multikonta i licznik online "podrasowany"? Proszę o szczerą odpowiedź bo i tak idzie to zweryfikować ;)

Opublikowano

Ten serwer to jest kpina nie polecam !!!! O godzinie 1-3 w nocy admin robi eventy o sety +l+dd+ref+15 ^^^ a wiec co to za gra ^^

TPo pierwsze nie admin tylko  GM ,  został juz  zbanowny , robił to bez zgody administracji .... 

2748614472756671449386.gif

Opublikowano

I co z tego jak pół serwera już lata w takich setach ^^ Powiem szczerze gralem tam i spoko moich koleszków przeszło na Global mu wystartowal 1000 x tutaj nie ma co zaczynać :) chyba ze resa trzasniecie bo all z wielką łatwiścią połapało sety kozackie ^^

Opublikowano

Chyba ktos tu na siłe chce zrobić antyreklame :) 

Nie mowisz ze to nie prawda wiec ja podziekuje

Proszę o używanie przecinków bo ciężko  zrozumieć sens wypowiedzi :) 

Nie powiedziałem ze to nie prawda , czytaj wszystkie posty ;) 

2748614472756671449386.gif

Opublikowano

Działa to Mu na windows 10 64-bit w ogóle? Pobrałem klienta, wrzuciłem patcha do folderu z klientem, pliki podmieniłem. Włączam przez maina i nic się nie dzieje... O co chodzi?

Opublikowano

Działa, wejdź Panel Sterowania > System i zabezpieczenia > System > Zaawansowane ustawienia systemu > zakładka "Zaawansowane", klikasz "Ustawienia" tam gdzie "Wydajność efekty wizualne, planowane użycia procesora" itd > zakładka "Zapobieganie wykonywaniu danych > zaznaczasz Włącz funkcję DEP dla wszystkich programów i usług oprócz tych wybranych poniżej > Dodaj > i dodajesz maina z folderu z Artemida

Opublikowano

NIe robie anty reklamy ale to kpina że przez GM ktory niby zostałzbanowany polowa serwa ubrana po pachy jest  i gdzie tu sprawiedliwosc ? idz teraz na selupa,meduze jak stoja typy w takich setach ze nie przebijesz sie haha powodzenia na tym serwie strata czasu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...