Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Stabilny] Artemida Mu 1000x - Season 6 - NoDonate/NoWebShop -POLSKI SERWER-

ArtemidaMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIe robie anty reklamy ale to kpina że przez GM ktory niby zostałzbanowany polowa serwa ubrana po pachy jest  i gdzie tu sprawiedliwosc ? idz teraz na selupa,meduze jak stoja typy w takich setach ze nie przebijesz sie haha powodzenia na tym serwie strata czasu 

NIe połowa tylko 5 osób , gdy jest ponad 1600 postaci  to daje nam jakies 0.032%.

Bardzo źle się z tym czuje że GM pod moją nieobecność odjebał taki manewr. 

2748614472756671449386.gif

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIe robie anty reklamy ale to kpina że przez GM ktory niby zostałzbanowany polowa serwa ubrana po pachy jest  i gdzie tu sprawiedliwosc ? idz teraz na selupa,meduze jak stoja typy w takich setach ze nie przebijesz sie haha powodzenia na tym serwie strata czasu 

NIe połowa tylko 5 osób , gdy jest ponad 1600 postaci  to daje nam jakies 0.032%.

Bardzo źle się z tym czuje że GM pod moją nieobecność odjebał taki manewr. 

Uczciwie mówiąc z rozmów serwerowych wynikało że GM nie wiedział że będziesz nieobecny przez kilka dni. Może dlatego tak się zachował i zrobił co zrobił. Jest to trudne do weryfikacji przez graczy.

Z drugiej strony są sytuacje w życiu ważniejsze niż zabawa. Większość graczy to rozumie, nawet jeśli zapłaciła troche kasy.

Ja z czystym sumieniem polecam serwer. W zasadzie każdy może znależć na nim coś dla siebie. Większość graczy pomaga początkującym a i dyskusje między niektórymi są poprostu faaascynujące :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

Opublikowano

Jak dla mnie to ten serwer jest martwy a licznik online jest grubo przesadzony.

Wspominiałem wcześniej że liczni jest zawyrzony o około 20graczy. 

A co do serwa na pewno nie jest martwy :) Zobacz teraz , wieczorami. Wiadomo że w nocy i nad ranem każdy afk 

Opublikowano

Pograłem kilka dni ale straszne nudy na serwie, dzieci się kłócą i wyzywają na poscie standard. Ludzie sie chwalą ze dostają itemy full... OMIJAC chyba ze ktos gra 1h dziennie for fun xD

Opublikowano

Pograłem kilka dni ale straszne nudy na serwie, dzieci się kłócą i wyzywają na poscie standard. Ludzie sie chwalą ze dostają itemy full... OMIJAC chyba ze ktos gra 1h dziennie for fun xD

Kto ma full itemy niby ?: ) 

Podaj jakieś przykłady , dowody. 

Opublikowano

elo nie moge wbić na server bo takie mam komunikaty ? pomoże ktoś ? ( jakieś rady ? oprócz zgodność, uruchom jako administrator, sterowniki, windows, opcja DEP czy jakos tak, wirusy) Hack protector wylacza mi gre mimo ze zadnych czitow nie mam. Chcialbym se pograc w koncu ;( mial ktos podobny problem ? 

Opublikowano

Ress acc dla nowycz graczy, małe zmiany dla starych, inaczej bez przyszłości pozdrawiam gram dalej ale bez rywalizacji, bardzo mi się podoba :), pozdrawiam, liczę na administrację :D  Oby ress acc i reopening <3

Opublikowano

Powiem wam że to jest dobry pomysł , wraz z GM też rozpatrywaliśmy tą opcję.

Wprowadzić parę udogodnień , parę ulepszeń typu poprawy wszelkich bossów , dodanie brakujących settów , wydłużenie czasu dojścia do full statów  oraz eventualnie coś w stylu grandresa ale oczywiście na pewno brak FO Itemow.

Start by odbył się prawdopodobnie 16-07.

Co Wy na to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...