Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które Diablo III kupić?

Koxu155

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sklepie battle.net jest dostępny ''Diablo 3'' oraz ''Diablo 3 Reaper of Souls'', jakie są różnice? Którego kupić? 

Jeżeli kupiłbym TYLKO REAPER OF SOULS to co? :) 

Bardzo prosze o odpowiedź, oraz dziękuję! :):D 

Opublikowano

Reaper of Souls to jest dodatek do Diablo 3, nie pograsz w niego nie mając D3. Wielu powiada, że z dodatkiem to całkiem inna gra, więc lepiej kupić od razu diablo 3 z dodatkiem :D

giphy.gif

Opublikowano

Reaper of Souls to jest dodatek do Diablo 3, nie pograsz w niego nie mając D3. Wielu powiada, że z dodatkiem to całkiem inna gra, więc lepiej kupić od razu diablo 3 z dodatkiem :D

No to muszę,przyszykować się na wydatek 200złotych... :D 

Opublikowano

Na G2A diablo 3 wraz z dodatkiem masz za 110 PLN.

Opublikowano

Dzięki! ;) Ale nie jestem w 100%-ach przekonany do G2A. Nie oszukają mnie tam? Nie dostanę jakiegoś bana poóźniej? :) Słyszałem już o takich sytuacjach. 

Opublikowano

Dzięki! ;) Ale nie jestem w 100%-ach przekonany do G2A. Nie oszukają mnie tam? Nie dostanę jakiegoś bana poóźniej? :) Słyszałem już o takich sytuacjach. 

G2A jest zaufaną stronką, możesz śmiało stamtąd brać kody.

Mając samą podstawke masz możliwość przejścia kampanii w diablo do 4 aktu. DLC dodaje Ci 5 akt i tak naprawdę po przejściu wszystkich aktów dopiero zaczyna się gra. Po osiągnięciu 65 poziomu (maksymalnego) masz możliwość grania dalej i nabijania dalszych poziomów. Dokładnej różnicy pomiędzy podstawką a dlc Ci nie podam, ponieważ od razu kupowałem ją z dodatkiem.

9La1rOf.gif

Opublikowano

Jezeli kupujesz na g2a cos za wiecej niz 50 zloty to wez shielda, raz mi sie zdarzylo, ze kod byl trafny, a sprawa na g2a bedzie sie ciagnac przez 2 tyg jezeli nie miales wykupionego shielda z kluczem. ;)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. Czekam na kolejne ;0 

Z czym masz jeszcze wątpliwości?

Sam wiele razy kupowałem gierki na g2a bez shielda i ani razu nie trafił mi się oszust.

giphy.gif

• 4 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...