Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs na cs.MPCforum.pl - wyniki!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie się grało. Ba, nawet top10 jestem  :v

Szkoda jednak że nie było nagrody za 3 miejsce :(

Poszalałeś. :D

Jak będziecie chcieli to będzie druga edycja niedługo, tylko musimy znaleźć optymalną formułę, ewentualnie co edycję modyfikować, żeby też nie było wiecznie tego samego ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Gratki @nexores2

Ja bym bardzo chciał w II edycji turniej 5v5, wiem że troszkę roboty by z tym było, ale byłoby to na pewno ciekawsze ;D

Ty, Anon, Pimp i już macie turniej wygrany xD

Gratulacje

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

­

Jak będziecie chcieli to będzie druga edycja niedługo, tylko musimy znaleźć optymalną formułę, ewentualnie co edycję modyfikować, żeby też nie było wiecznie tego samego ;)

Ten konkurs pokazał że konkurs przyciąga ludzi tylko na chwilę. Musicie wymyślić coś oryginalnego czego gracze niedostaną na innym serwerze i będą wracali.

Konkurs fajny, nie miałem szans wygrać ale przynajmniej było z kim grać :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Troszkę mapy bym pozmieniał na kolejną edycje i wprowadził np. system only-hs (np. 1 dzień normalnie, drugi only hs).

No i co do map, jeżeli była grana aim_MPC, to żeby następna mapa nie była znów aim_MPC. Grałem chwile podczas tego turnieju, a banan z inferno leciał prawie cały czas -.-

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...