Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Esport Now 2016 - zaproszenie i konkurs :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chciałbym taki bilet, ponieważ będą tam fajne gry, jak np. cs:go, a ja lubię oglądać case openingi z niego, no i też będzie mój idol Piotr "izak" Skowroński, bardzo chciałbym dostać bilet, nawet 2 to zaproszę kogoś z grupy płatnicy składek atora, no i też nigdy nie byłem na takim ewencie to bardzo chciałbym tam pojechać, do wrocławia mam blisko, mogę nawet pojechać lokomotywą, więc tym bardziej na +, a no i będzie też tam arquel, w sumie nie znam typa, ale zrobiłbym z nim selfi, kolejnym powodem jest możliwość zobaczenia jak to ładnie na facebooku jest ujęte "e-sportowych gwiazd", liczę na zobaczenie emilio, kqly, m0z i dave, mam nadzieję, że wygram, powodzenia wszystkim

tenor.gif

Opublikowano

Z grami związany jestem praktycznie od roku 1994, od samego początku mojego istnienia płynie we mnie gamerska krew. Turnieje e-sportowe z udziałem polaków wzbudzają we wiele wspaniałych emocji, jednak nigdy takiego turnieju nie widziałem na żywo ;(

Opublikowano

Dlaczego ja? Bo chce? xD

I tak przybędę bo mam do hali 5min ^^

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Dlaczego ja? Bo jestem gorącą 13 i uwielbiam Stuu(ł) tylko trochę boję się że nasra na moją matkę Kappa

BTW jeśli wygram bilet to pieniążki przeznaczę na alko i kakałko, bo lubię pozdrawiam MainEvent i tego rudego Avahira Keepo

King of Tiger lubi to

ItgMSFz.gif­

Opublikowano (edytowane)

Szczerze chciał, bym ten bilet nie mam czym pierdnąć, żeby sobie taki sprezentować  może akurat mi się poszczęści bardzo dużo gram a najwięcej w counter strike & lola mógł bym się nauczyć od lepszych czegoś innego.
:D

Edytowane przez djmucha

Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec Do gry nie wszedłem na moment, i nie, nie wszedłem dla monet

Wiem to, gdy tęsknie za domem, i kiedy pędzę na koniec 

Opublikowano

Cześć, chciałbym dostać jeden z tych karnecików, między innymi dlatego, że jeszcze nigdy nie byłem na podobnym wydarzeniu i chciałbym to zmienić. Z kasą u mnie krucho, chociaż właściwie 40zł to żaden majątek, ale biorąc pod uwagę koszty, jakie poniosę jadąc z Rzeszowa do Wrocławia, to trochę pieniędzy zejdzie. Ponadto nigdy w życiu nie widziałem nikogo z tych sławnych osobowości - miło by było zobaczyć Disa i Izaka, no i fajnie by było posłuchać jak komentują ich zmagania. Dowiedziałem się również, że oprócz e-sportowych zmagań będzie konkurs na najlepszy cosplay i będzie możliwość gry na profesjonalnym sprzęcie gamingowym. Interesuje się League of Legends i Starcraftem, jednak chętnie popatrzyłbym jak grają drużyny esportowe CS:GO, bo na tą grę jest taki wielki hype. Czego tu w życiu chcieć więcej :P

Mam nadzieję że zobaczymy się we wrocławskiej Hali Stulecia!

Opublikowano

Grami komputerowymi interesuje się od dawna. Pierwszą grą w jaką grałem był "colobot" demo, następnie grałem w chicken invaders, taxi i inne takie. Jak z bratem nocowaliśmy razem to nie mogło się obyć bez północnej gry w Heroes III. Z e-sportem do czynienia miałem po raz pierwszy w World of Tanks, kiedy znany polski Youtuber (newmultishow) pokazywał swoje zdobycze po grze na eslowej scenie. Moje rozgrywki odbywały się na 4 tierze w sezonowym turnieju. Obecnie gram w Counter Strike Global Offesnive. Bardzo często oglądam rogrywki topowych graczy, aby czegoś się nauczyć z ich stylu gry. 

tumblr_nr53w7HhTZ1sm24iko1_500.gif

Opublikowano

Chciałbym otrzymać bilet, gdyż po prostu moim marzeniem jest uczestniczyć w takiej imprezie. Chciałbym to wszystko zobaczyć od środka, spotkać znanych ludzi, którzy wybili się na e-sporcie i przetestować najnowsze gadżety. Moja kariera z grami zaczęła się niemal 10 lat temu, kiedy to byłem 6 letnim chłopcem. W czasie wolnym od podwórka i kolegów lubiłem zagrywać się w proste gry przeglądarkowe i takie, które można było zdobyć w gazetkach (lub w Bakusiu). Do dziś mile wspominam te produkcje, mimo, że nie były one najlepiej zrobione. W pierwszych klasach podstawówki odkryłem gry strategiczne, a miłość do nich została we mnie do dzisiaj. Po nocach (czyli do 21 ;)) ogrywałem sztuczną inteligencję w Age of Empires I, II i III, a później w Age of Mythology. Gdyby tak policzyć czas, który tam spędziłem wyszłoby dobre kilkaset godzin. Nieco później odkryłem Counter Strike’a, którego wersję 1.6 wspominam naprawdę bardzo cieplutko. Moim ulubionym trybem był Paintball (ponieważ jako dziecko nie lubiłem patrzeć na krew) i w nim spędzałem część swojego wolnego czasu. Lubiłem zagrywać się także w zombie moda, ale gdy mama go spostrzegła, to moja kariera z nim się skończyła. W klasach 4-6 wspólnie z kolegami graliśmy w Minecrafta (mieliśmy nawet własny, dość popularny serwer) i Battlefielda 3, w którego zresztą wciąż jeszcze gram, gdyż gra jest po prostu nieziemska. Aktualnie (czyli w okresie gimnazjum) uwielbiam spędzać swój czas w Hearthstone, Battlefieldzie 4, Wiedźminie 3 i Overwatchu. Moja miłość do gier wciąż jest bardzo duża – moja biblioteka gier aktualnie liczy ponad 400 tytułów.

Idealnie 250 słów, trochę rygorystyczny limit, ale się zmieściłem. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...