Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, prosiłbym was o poradę. 
Od  ponad miesiąca walczę ze stroną do obstawiania meczy 8esport.com. Postaram się opisać moją sytuację jak najczytelniej.

13 Marca 2016 (czyli 40 dni temu) wpłaciłem skina na stronę 8esport.com w celu obstawienia meczu.

ygaAD1P.png?1

Lecz niestety do tej pory ten skin jest "zamrożony" tzn. znajduje się on w ekwipunku 8esport.com, lecz nie mogę nic nim zrobić.
Nie można go obstawić na żaden mecz, a nawet nie można go z powrotem z tamtąd wyciągnąć.
Widnieje na nim jedynie napis "ESCROW", oznacza to, że jest w kolejce tzn. gdy wpłaca się skin to przez pare minut może być w kolejce.

sdd8cm.png

Problem jest taki, że to trwa już prawie 1,5 miesiąca. A pisałem już do supportu w tej sprawie kilkanaście razy, lecz niestety support nie chce mi pomóc w tej sprawie.
Posiadam od samego poczatku wszystko sprawne jeśli chodzi o Steam Guard i nigdy nie miałem żadnych problemów. Dodam tylko, że to był mój drugi depozyt na tą stronę, za pierwszym razem wszystko poszło sprawnie.

Co powinienem dalej czynić skoro support nie chce mi pomóc? Może to nie ich wina, a to jest jakiś problem steam?
Co o tym sądzicie?

Opublikowano

Czyli przez 2 miesiące nie mieli czasu dla mnie?
Odpisują mi tylko za każdym razem, że zajmą się tym i tak za każdym razem kiedy zakładam nowy temat do ich supportu

Opublikowano

Inni nie mają takich problemów najwidoczniej miałeś pecha i trafiło na ciebie ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...