Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klient PBE - problem

Flyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,otóż od dłuższego czasu (z przerwami) walczę z klientem PBE którego za uj nie mogę spatchowac (unspecified error occurred. please check the logs for more information)

Wszystkie sposoby jakie dotychczas znalazłem nie rozwiązały tego problemu.Próbowałem między innymi:

• - usuwanie lol_air_client
  • - usuwanie jakichśtam plików z w/w folderu
  • - pobieranie całej "instalki" od nowa ( aktualnie znow ja pobieram bo co tam)
  • - usuwanie "randomowych" plikow i zostawianie "golego" patchera
  • - usuwanie całego rejestru związanego z lolem (w przypadku normalnego klienta raz pomogło)
  • - usuwanie WSZYSTKIEGO co z lolem związane poza normlanym klientem
  • - przywracanie systemu 

Zapewne robiłem coś jeszcze ale nie pamiętam tego teraz.Moje pytanie brzmi: Ma ktoś wysłać "spachowanego" klienta w formie spakowanej(ze skanem wirusów nie chcę :D )?Albo chociaż wie jakie pliki odpowiadają za łączenie się z pbe? (planowałem wrzucić takowe pliki do klienta normalnego i zobaczyć czy zaskoczy)

Opublikowano

Przerzuć folder z pbe do C:\Riot Games

na C nic nie wrzucam  :) Zwykły jest zainstalowany na D:\Riot Games   :) Wrzucenie go tam nic nie da(testowałem nawet wrzucanie na dysk zewnętrzny czy partycje E)Na C mam za dużo syfu (nie ma to jak zrobić formata dysku C ale pliki zostały , część usunięta ale pewnie coś jeszcze jest ) Nie mam zamiaru "syfić" go dalej bo wystarczająco wolno już działa (brak czasu na nowego formata)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tez mialem ten problem na pbe, pamietam ze rozwiazanie bylo dosyc proste tylko zabij mnie ale nie pamietam bo to bylo z rok temu. A spachowanego moge ci jutro przeslac popoludniu bo dzisiaj mnie w domu juz nie bedzie. na 100% to byl ten blad a odpowiedz znalazlem na reddit gdzies koles opisal co robic.

Opublikowano

1. wywal calkiem solutions folder w Rads

2. wywal sam mod folder , znajdziesz go w tym air clent lol /releases/0.0.1.129/deploy/

3. restartnij komputer i sprobuj update.

Opublikowano

Napisz do supportu PBE. 

Pisanie do supportu mogę sobie darować, nie dali rady ze zwykłym lolem to z pbe też sobie nie dadzą rady (wkońcu ten sam problem)

1. wywal calkiem solutions folder w Rads

2. wywal sam mod folder , znajdziesz go w tym air clent lol /releases/0.0.1.129/deploy/

3. restartnij komputer i sprobuj update.

pisałem już że bawiłem się w usuwanie plików i nic nie zaskoczyło :) Gdybyś mógł wstawić tego klienta w paczce na np mega (ze skanem oczywiście :D ) byłbym wdzięczny, jeżeli to ma znaczenie to mam XPka 32 bitowego ;) (czy xp to raczej nie ma ale wersja 32/64 bit juz chyba robi różnicę)

//Edit : chyba nie będzie to konieczne(ale wrzucić nadal możesz w razie co), bo niby się patchuje (troszkę ponad 1gb do końca [99% pisze]) ale musze wylaczyc kompa wiec nwm jak bedzie rano

Opublikowano

ref, kolego @pluto20 dałobyradę z tym klientem? :D Pomimo "patchowania" (aka naprawy plikow po ponownym pobraniu) klikanie lunch nic nie dawało (mozna bylo spamic i spamic) a teraz znowu błąd ;-; 

Opublikowano

Juz spakowalem ze zrobionym patchem , wkladam na speedy share. Tylko bedzie problem ze scanem bo to wazy 6,5 gb nie wiem czy gdzies to mozna zeskanowac w necie. Ale Folder jest 101 % czysty , obiecuje na permaletnego bana na mpcforum ^^

Edit@

z godzinke potrwa bo duzy plik.

http://speedy.sh/NQpwB/LOLPBE.zip  tutaj wlasnie sie skonczyla, scanu nie mam jak zrobic jak pisalem bo plik ma ponad 6gb​. To czysty klient PBE z patchem zrobionym z oficjalnej strony lola.Powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...