Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrażenia z Open Bety

macieeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wasze wrażenia z open bety? Dla mnie gierka bardzo przyjemna. Nie spodziewałem się, że klasy postaci, których nie preferuję zbytnio najbardziej przypadną mi do gustu. 

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

w sumie, jeśli byłaby f2p to na pewno większy hype by zebrała, a tak to nie jest warta swojej ceny 

Opublikowano

Nie warta 200 zł. Taki TF2, ale droższy.

160 chyba na g2 więc jak dla mnie idealna :)

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Nie warta tylu pieniędzy. Nie wiem czy to ja taki słaby czy to inni tacy dobrzy ale kompletnie trudna do opanownia gra.

Jeżeli to jest argument, to może powinieneś zostać przy pasjansie? Gra jest całkiem ok, ale za 210 zł to co innego można kupić. W porywach 170 jeszcze ujdzie, ale tak? Lepiej na TF2 zostać.

160 chyba na g2 więc jak dla mnie idealna :)

160 na oszustwie. Potwierdzasz przecież, że jesteś poza UE. Coś się jebnie i po ptakach.

Opublikowano

@up

Co sie ma jebnac? SWAT CI wpadnie na chate? XDDDD

160zl dla gracza, ktory bedzie gral raz/dwa na tydzien nie jest warta ale dla takiego co juz spedzi wiecej czasu to owszem, warto.

Opublikowano

@up

Co sie ma jebnac? SWAT CI wpadnie na chate? XDDDD

160zl dla gracza, ktory bedzie gral raz/dwa na tydzien nie jest warta ale dla takiego co juz spedzi wiecej czasu to owszem, warto.

Chociażby kod miałby nie działać. Już raz musiałem wymianę kodu załatwiać bezpośrednio z wydawcą, ponieważ sklep nie chciał załatwić sprawę przez podobny problem. Chcesz? Ryzykuj.

Opublikowano

A mi sie gra podoba. Kupilem preorder jeszcze dlugo przed beta i nie zawiodlem sie. Jedyne czego sie balem to to, ze bedzie zbyt casualowa. Jednak jest skomplikowana i strasznie trudno ogarnac niektore postacie. Gameplay jest swietny, dawno tak dobrze nie bawilem sie przy jakiejs grze. Ale moim zdaniem zrobili blad, gdyby gra byla f2p duzo wiecej osob by w to gralo, scena esportowa bylaby wieksza itd. No ale nic, zobaczyli ze jest hype to znalezli sposob na latwy zarobek :P

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Gra jest genialna. ­Dużo postaci, dobra grafika, dobrze dopracowana. Dobry jest też system otwierania skrzynek. :)

­

Opublikowano

Nudna? Beda wychodzic pewnie patche , mody , tryby, przetestowałem kazda postac i nadal napierdzielam , mega fun.
Coz jak ktos nie ma kasy to na pewno priorytetem nie bedzie gra za 200 zeta :)

Opublikowano

Nudna? Beda wychodzic pewnie patche , mody , tryby, przetestowałem kazda postac i nadal napierdzielam , mega fun.

Dokładnie. Ta gra jeszcze nawet nie wyszła, a Blizzard jak to Blizzard doda jeszcze masę contentu.
Opublikowano

Mody do gry blizza? pls, właśnie widać jak się starają z contentem jeśli na starcie będzie dalej to samo co na becie, nie pokuszą się nawet o wprowadzenie czegoś nowego.

Opublikowano

Nie warta tylu pieniędzy. Nie wiem czy to ja taki słaby czy to inni tacy dobrzy ale kompletnie trudna do opanownia gra.

Jeżeli to jest argument, to może powinieneś zostać przy pasjansie? Gra jest całkiem ok, ale za 210 zł to co innego można kupić. W porywach 170 jeszcze ujdzie, ale tak? Lepiej na TF2 zostać. 

Najtańsza wersja gry kosztuje 39,99 euro ~177zł (na dzień dzisiejszy) więc skąd Ci się wzięło 200? 210?  

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Moim zdaniem gra warta swojej ceny, cały lore Overwatcha jest ciekawy. Gra nie nudzi się szybko. Nie jest banalna. Dla mnie bomba :D Oby powstał jakiś film pełnometrażowy :D

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Najtańsza wersja gry kosztuje 39,99 euro ~177zł (na dzień dzisiejszy) więc skąd Ci się wzięło 200? 210?  

Mowa o Origins Edition. Nie wiem jaki sklep w Polsce sprzedaje zwykłą wersje.

Opublikowano

A po co polski sklep jak na oficjalce blizzarda można już teraz kupić za 40 euro. Jak gra wyjdzie to będą też sprzedawać zwykłe wersje gdzie indziej 

A po co wersja Origins Edition w polskich sklepach? Po co kolekcjonerka w polskich sklepach? To wszystko jest na platformie battlenetu.  :v Nie każdy chce "pusty" kod.

Włącz myślenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...