Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrażenia z Open Bety

macieeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A po co polski sklep jak na oficjalce blizzarda można już teraz kupić za 40 euro. Jak gra wyjdzie to będą też sprzedawać zwykłe wersje gdzie indziej 

A po co wersja Origins Edition w polskich sklepach? Po co kolekcjonerka w polskich sklepach? To wszystko jest na platformie battlenetu.  :v Nie każdy chce "pusty" kod.

Włącz myślenie.

Jak ja uwielbiam takich ludzi którzy chcą być ponad wszystkimi bo jak już się wypowiesz normalnie na jakiś temat to ktoś ci mówi że nie myślisz.

Fakt teraz dopiero doczytałem że nie będzie pudełkowej wersji "podstawki" overwatcha, co nie zmienia faktu że wersje pudełkowe w dzisiejszych czasach ( nie zaliczając fanów zbieractwa na półkach ) to praktycznie przeżytek. Dla wielu ludzi, którym zależy tylko na grze ten "pusty" kod nie dość że jest dużo wygodniejszy to jeszcze o 1/3 tańszy.

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Jak ja uwielbiam takich ludzi którzy chcą być ponad wszystkimi bo jak już się wypowiesz normalnie na jakiś temat to ktoś ci mówi że nie myślisz.

Fakt teraz dopiero doczytałem że nie będzie pudełkowej wersji "podstawki" overwatcha, co nie zmienia faktu że wersje pudełkowe w dzisiejszych czasach ( nie zaliczając fanów zbieractwa na półkach ) to praktycznie przeżytek. Dla wielu ludzi, którym zależy tylko na grze ten "pusty" kod nie dość że jest dużo wygodniejszy to jeszcze o 1/3 tańszy.

1. A czy ja napisałem, że się mylisz..? Jestem ponad ciebie, bo zwróciłem uwagę, że ludzie nadal chcą kupować pudełka? Przepraszam za urażenie szanownego majestatu.
  2. Kod tańszy? Śmieszny jesteś. Kalkulator z money.pl 59,99 euro: kupno: 264,0700, sprzedaż: 267,9093 (przez bneta prawdopodobna cena)

Zakupy w polskich sklepach: 200-210 zł.

Zakupy w "rajach podatkowych": 180-200 zł.

Taki przeżytek, że nadal pudełka mają spory udział. A teraz skończ swoją krucjatę i nieofftopujmy.

Opublikowano

Troszeczkę się zawiodłem na tej gierce. Imo nie jest warta 200 PLN, więc ją zrefundowałem. Być może kupie Overwatcha w przyszłości.

Opublikowano

Może źle wyraziłem się słowami ponad mną, ale wszechobecne docinki które są zupełnie zbędne nie świadczą dobrze o jakości odpowiedzi (zresztą powinienem już się przyzwyczaić w końcu to internet, a w szczególności to forum).

Ja również nie napisałem, że nie masz racji. Po prostu stwierdziłem fakt, że cena nabywcza overwatcha to 40 euro, a nie 60 jak to każdy mówi dzięki sprytnej taktyce blizzarda. 

Również nie poruszyłem tematu kupowania gry na innych stronach sprzedających kody tylko na oficjalce blizzarda w wersji cyfrowej i stąd mówie że jest 1/3 różnicy.

A skoro już mowa o tych stronach to raczej 160 złotych to jest mniej niż 180-200 

I również nie stwierdziłem, że pudełka nie mają wielkiego udziału na rynku - bo mają i będą mieć, ale co ma piernik do wiatraka.

Osoba której nie zależy na dodatkach,pudełkach itp. woli po prostu kupić, mieć od razu i cieszyć się grą, a kto woli wydać kilka złociszy więcej i mieć swoje fanty to jego sprawa i nie potępiam tego. 

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

Gierka fajna, sporo bohaterów i pewnie jeszcze jakichś dodadzą. Szybko się nie znudzi ale jak dla mnie za droga, nie jest warta 160zł. Jak będzie jakaś przecena to może kupię.

Opublikowano

Pograłem kolejną "chwilę" i na dobrą sprawę mogliby wprowadzić wątek fabularny. Wtedy można byłoby rozważyć kupno za tę cenę.

Może źle wyraziłem się słowami ponad mną, ale wszechobecne docinki które są zupełnie zbędne nie świadczą dobrze o jakości odpowiedzi (zresztą powinienem już się przyzwyczaić w końcu to internet, a w szczególności to forum).
Ja również nie napisałem, że nie masz racji. Po prostu stwierdziłem fakt, że cena nabywcza overwatcha to 40 euro, a nie 60 jak to każdy mówi dzięki sprytnej taktyce blizzarda. 
Również nie poruszyłem tematu kupowania gry na innych stronach sprzedających kody tylko na oficjalce blizzarda w wersji cyfrowej i stąd mówie że jest 1/3 różnicy.
A skoro już mowa o tych stronach to raczej 160 złotych to jest mniej niż 180-200 
I również nie stwierdziłem, że pudełka nie mają wielkiego udziału na rynku - bo mają i będą mieć, ale co ma piernik do wiatraka.
Osoba której nie zależy na dodatkach,pudełkach itp. woli po prostu kupić, mieć od razu i cieszyć się grą, a kto woli wydać kilka złociszy więcej i mieć swoje fanty to jego sprawa i nie potępiam tego.

•  
  • Jedyna docinka to twoje słowa: "Jak ja uwielbiam takich ludzi którzy chcą być ponad wszystkimi bo jak już się wypowiesz normalnie na jakiś temat to ktoś ci mówi że nie myślisz" 
  • Mowa o pełnej ofercie dostępnej ofercie w polskich sklepach, rajach i na platformie battlenetu. Nie półprodukcie dostępnym wyłącznie na bnecie. Twój półprodukt obecnie kosztuje 178,5913. Bardzo opłacalny...
  • "wersje pudełkowe w dzisiejszych czasach [...] to praktycznie przeżytek" to ja napisałem? Skoro przeżytek to musi być nieaktualne, coś od czego się odchodzi, a tak nie jest i to ci napisałem. 
  • Bzdura. Dostęp do alfy/bety to nie jest pełnoprawna gra. I że niby wersja digital szybciej dostępna? Na swoim przykładzie ci powiem, mylisz się. Chyba że na myśli masz gry, które już są po premierze, wtedy to ok.

Opublikowano

Mnie się nie podoba Overwatch. Pograłem trochę i znudziłem się po kilku godzinach. Trochę piątek, trochę sobota i poleciał kosz. Jak nie trafi do bundla albo nie będzie jakiegoś mega promo to nie kupuje. Grafika, walka postaci, ciekawe skille ale wciąż tego nie czuje. Nie zrobiło na mnie większego wrażenia. Jeżeli komuś się spodobała po becie to warto rozważyć zakup. Ja wiem że to nie tytuł dla mnie.

Pozdrawiam :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Świetnie spędziłem czas bawiąc się w tej gierce. Grałem po 5-6 godzin dziennie. Jednak za gierkę dałbym maksymalnie 70zł w porywach do 80zł, gierka na maks 100h dlatego uważam, że nie jest warta swojej ceny. Świetna dynamika jest w tej grze i trzeba odpowiednio postacie dobierać pod przeciwnika i pod swój team. Plusem gierki jest, że nie ma możliwości użycia mikrofonu przez co ludzie nie mogą drzeć japy. Jako, że szkoda mi 200zł na grę to przeglądam filmiki na yt i poczekam aż cena spadnie.

Moje AMV:

Arpeggio Of Blue Steel:

https://www.youtube.com/watch?v=tMZDfT2ds4I

5 Centimeres per second:

http://www.youtube.com/watch?v=4UFHW47oIwc

Gun Gale Online// Sword Art Online 2:

https://www.youtube.com/watch?v=fP2gEn28_cY

Postaw +, właśnie plusy motywuja mnie do dalszego działania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...