Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AAF 9.1 to dodatek do gry Margonem, dzięki któremu dorobisz się majątku nie robiąc praktycznie nic !

aaf.png

Zalety:
- Niewrażliwy na autorefresh
- Możliwość minimalizacji okna
- Włącz/Wyłącz
- Możliwość ustawienia zbierania lotu
- łatwość obsługi oraz niezawodność
- brak crashów,błędów
- Działa na Chrome,Firefox,Opera,Safari,IE
- 1 link to możliwość 3 instalacji (3 konta 1 PC)
- Działa na Android,IOS,Windows Phone
- Wygodne menu
- Licznik ubić oraz lotów
- X,Y pozwala na atakowanie danych kordów, brak ustawienia tego parametru powoduje, że bot atakuje wszystko w zasięgu postaci.
- Niewykrywalny od strony mechanicznej gry (dopiero jeśli ktoś nas zgłosi lub zgłosi nas kilka osób możliwe jest otrzymanie bana) (Osobiście nie doświadczyłem)

Przykładowe wykorzystanie:
Najlepszym sposobem wykorzystania skryptu jest uruchomienie jak największej ilości kont od 35-60lvl i rozstawienie ich na każdej elicie.
Osobiście posiadam 9 kont na tych lvl-ach i stoję na Tolloku,Wilczej jagodzie i paszczy, Cerberze, Dowódcy Ghuli, Krogorze, Herszcie, Thowarze, oraz na Tollkoku 73 e2 używając image auto clicker. Dzienny zarobek zakładając, że stoję od 6 do 24 wynosi od 35-120m

Wady:
- E2 mode wyłączony
- Healing niedopracowany (Używać z dodatków)

Wykorzystanie skryptu na Elity 2 możliwe tylko w połączeniu z Image auto clicker.

Możliwość wykorzystania dodatku na expbota.

Download oraz więcej informacji : 
To jest ukryta treść, proszę

+ & like tyle dla mnie znaczą :)

mysz.gif

Opublikowano

Fajny dodatek, polecam.

Bardzo przydatny.

Można jakiegoś sreena, który potwierdzi że ten bot działa ? 

Niedługo nagram film pokazujący działanie skryptu na elitach, tymczasem mam już film nagrany na expbocie https://drive.google.com/file/d/0Bw0I8Yap_sy7NG5KWkpDb1VkMXM/view

mysz.gif

Opublikowano

Fajnie jakbyś ogólnie udostępnił to chociaż na jakiś okres próbny, bo w sumie nie wiadomo za co się płaci tak do końca... jeśli programik będzie śmigać elegancko to mogę nawet dać więcej niż te 5 złoty, bo w sumie sam bank bierze 2-3x więcej za wysłanie tego hajsu bo w Anglii mieszkam xD

Opublikowano

Fajnie jakbyś ogólnie udostępnił to chociaż na jakiś okres próbny, bo w sumie nie wiadomo za co się płaci tak do końca... jeśli programik będzie śmigać elegancko to mogę nawet dać więcej niż te 5 złoty, bo w sumie sam bank bierze 2-3x więcej za wysłanie tego hajsu bo w Anglii mieszkam xD

Przerabianie całego skryptu by stworzyć wersję demo mija się z celem, niedługo nowości ponieważ testuję skrypt który sam podchodzi do e2 po jej respie i atakuje, ma on wiele błędów którymi aktualnie się zajmuję ale polecam śledzić moją stronę bo jeszcze w maju wydam E2 bota. 

mysz.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...