Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby cs 1.6 powracał :)

xpawelx123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym kupić cs 1.6, słyszałem ostatnio o aktualizacji, czyżby valve próbowało go jakoś wskżeśić ? 

Co myslicie na ten temat. Chciałbym wrócić do csa 1.6 bo ta ciągła walka o skiny i rangi płaczące dzieci mnie dobija, a chciałbym zrelaksować się po pracy :) 

Jak znajdą się takie osoby które wspólnie chciały by pograć to podawajcie swoje steamy.

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi :)

Pozdrawiam :P

Opublikowano

­cs 1.6 to jest legenda, tutaj nie liczą się skiny tylko liczy się Skill :)

Myślę, że to było by dobre ale nie dla Valve który by stracił na skinach, operacjach i innych gównach ;).

Opublikowano

Jak chcesz to kupuj,ostatni raz jak grałem to dalej było ogarnięte community.

Valve raczej nie będzie aktualizować cs 1.6 bo nie będzie z tego zarobku jak przy cs:go

Opublikowano

Po co mają robić większe aktualizacje do starej gry lol. Jeżeli przeszkadza Ci walka o rangę i skiny to graj na serwerach społecznościowych wyłącz czat głosowy i czat..

Opublikowano

Bardzo polecam, mimo tego ze jest slaba grafika, to i tak jest super zabawa! Valve nie może wskżesić 1.6, bo bylo by to jak wbicie noz w serce graczom...

POLECAM!

Opublikowano

Również gram w CS 1.6 oraz mam swoją sieć serwerów. Po moich serwerach widać że CS 1.6 nigdy nie zaginął i nie powraca bo nie ma po co (jest ciągle z nami).

Tu nie liczy się grafika tylko atmosfera i to kogo możesz na tych serwerach poznać :) Jest wiele wspaniałych osób w świecie cs 1.6 które zapewnią Ci pozytywne zdanie o tej grze.

Pozdrawiam,

RumcajsJumper

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano

Skad masz takie ploty? Watpie szczerze, ale graczy i tak jest duzo, warto kupic steam imo. 

Myślę, że to było by dobre ale nie dla Valve który by stracił na skinach, operacjach i innych gównach ;).

Nie chcesz to nie uzywaj skinow, nie daje to nikomu skilla wiec w czym problem? Bez sensu jest to co piszesz @DarnoczeG

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

­

Skad masz takie ploty? Watpie szczerze, ale graczy i tak jest duzo, warto kupic steam imo. 

Nie chcesz to nie uzywaj skinow, nie daje to nikomu skilla wiec w czym problem? Bez sensu jest to co piszesz @DarnoczeG

A czy ja mówię, że dodają skilla?

Czytanie ze zrozumieniem :>.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A czemu miałby powracać? Przeżył modę na CS:S, nie zdziwiłbym się gdyby przetrwał Globala.Co jakiś czas wychodzą nowe mody, kupę ludzi gra, powstają nowe serwery to czemu ma nie być graczy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...