Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz serwera? Napisz tutaj! - temat zbiorczy

Gość Cinu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, Karlikus89 napisał:

Typ serwera(reset/non reset): reset
Preferowany exp: Duży, abym szybko wbił level, ogólnie by przyjemnie się expiło
Sezon: możliwie najnowszy choć inne wymagania ważniejsze co tu napisałem - bo wszystkiego chyba nie można mieć :)
Dodatkowe informacje: Chce aby to był serwer typowy PVP, duża liczba graczy i nie nastawiony na kasę, fajnie jakby był polski i dozwolony afk :)

Serwer polski lub gdzie gra wielu polaków

Dawno już nie grałem w MU - uzbierałoby się już z może 8 lat :) ... chodzi o to że szukam teraz serwera przede wszystkim stabilnego z perspektywą istnienia dłużej :) - choc wiem ze to ciężko

Jest teraz taka ilość serwerów że nim to przeanalizuję miną wieki .... zatem prosze o pomoc ... głównie chodzi o serwer w stylu funn ... czyli możliwy i dozwolony AFK, resety, dość wysoki exp i spora liczba ludzi ... idealnie jakby był POLSKI ale nie musi być.

Bedę wdzięczny za kilka propozycji bym wybrał najlepszego dla siebie :)

War of Glory - szybki exp, najnowszy sezon, "polski serwer", webshop

Land of Chaos - trochę wolniejszy exp (x200), sezon 6 z dodatkami, brak p2w

SoulMU - tutaj edycje trwają najdłużej, bo jakieś +/- 6 miesięcy, P2W

MidgardMU - zagraniczny, s12, jakaś PL gildia na pewno jest, chyba bez p2w

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, Cinu. napisał:

War of Glory - szybki exp, najnowszy sezon, "polski serwer", webshop

Land of Chaos - trochę wolniejszy exp (x200), sezon 6 z dodatkami, brak p2w

SoulMU - tutaj edycje trwają najdłużej, bo jakieś +/- 6 miesięcy, P2W

MidgardMU - zagraniczny, s12, jakaś PL gildia na pewno jest, chyba bez p2w

A co powiesz i czy słyszałeś może o DragonMu ???

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie!

Chciałbym zagrać w Mu Online jak za dawnych starych czasów. Szukam najlepszego serwera z wieloma rodakami z którymi mógłbym rywalizować. Jest jakiś kozacki serwer na którym warto zagrać 28 listopada 2017 roku? Odpiszcie fast bo już chce ściągać.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 27.01.2018 o 18:41, bushido123 napisał:

Siema, szukam serwera jak za starych czasów, wersja 97j lub 99d+ czy coś takiego było, exp żeby był minimum 3000. Ktoś coś?

podłaczam sie do zapytania ? macie cos? tylko nie limit z resami :(

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 28.11.2017 o 14:11, micor99 napisał:

Witam wszystkich serdecznie!

Chciałbym zagrać w Mu Online jak za dawnych starych czasów. Szukam najlepszego serwera z wieloma rodakami z którymi mógłbym rywalizować. Jest jakiś kozacki serwer na którym warto zagrać 28 listopada 2017 roku? Odpiszcie fast bo już chce ściągać.

najlepszy serwer obecnie to oldsquadmu s6

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Czy spotkał się ktoś z jakimś w miarę działającym serwerem 4fun pvp no-res? (coś jak staaaaaaary serwer pwnera i późniejsze początki)

wersja obojętna, exp/drop im większy tym lepszy(brak czasu na grind/drop) - jak najszybszy max lvl/itemy i wiszenie na bramie w devias w oczekiwaniu na PK

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

witam poszukuje serwera mu online w starym stylu czyli serwer 97/99 1000xp cos jak kiedyś było apocalypse mu stary klasyk najlepiej polski  duo spawn potworków 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Preferowany exp: 9999 / 5000

Sezon: S2 / S3

Dodatkowe informacje: aby grało dużo ludzi :) i żeby nie padł po tygodniu czy po miesiącu

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Preferowany exp: Szybki 9999/5000

Sezon:Najlepiej cos nowszego

Dodatkowe informacje:Szukam serwera typu ExtraMU moze znajdzie sie ktos kto gral i podrzuci cos ciekawego. Szukam i szukam znalezc nie moge. Chodzi mi glownie o serwer PVP taki zeby dojsc do dobrej kombinacji socketow i sie nawalac z innymi a nie spedzac wiekszosci czasu na expieniu. Pozdrawiam 😄

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam pisze ponieważ szukam od dawna serwerów z Sezonu 3 albo Sezonu 2 

Exp 5k albo 2k ewentulanie max gdzie gra dużo osób i polaków że można by było zrobić dobra PL @ 

podawajcie wszystkie serwery godne uwagi i że dużo gra osób z PL 

Tylko nie Sezon 15 nie trawie takich serwerów 

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda ale jeśli tak będę wdzięczny za pomoc w poszukiwaniu serwera 🙂

Preferowany exp: przyjemny 4fun ... tak od 2000 do x99999
Sezon: bez znaczenia
Dodatkowe informacje: by było dużo spotów w tym aktywna arena, więcej niż 10 🙂 graczy online hehe, no i albo serwer polski albo ze sporą ilością polaków 🙂

Kiedyś grałem w MU po latach przerwy wracam i szukam serwera na którym sie troche pogra a nie bedzie kilkutygodniową wydmuszką

Może być jak najbardziej market i dobre donate ... jak fajny serwer nie widze problemów pobawić sie z portfelem 🙂

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Siema

21.września wystartował serwer Jade x10 z Bless Univeresum. https://mu.bless.gs/en/

Ustawienia dosyć specyficzne, typowo pod długie rozgrywki pvp (tak mi się wydaję). Gdyby ktoś miał ochotę to zamierzam uskuteczniać no-lifa i zapraszam do wspólnej gry. W grze jak i na discordzie znajdziecie mnie pod nickiem Aenemel . 

Pozdrawiam.