Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 - początki - pytania.

Unga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam zamiar zagrać sobie w tę grę która zwie się diablo III xDD...

Nie miałam przedtem możliwości sobie w nią zagrać.

Więc kim na początek warto zagrać? 

Czy warto wgl w to grać ?

O co chodzi z tymi sezonami ?

Będę grać od 0 z dwoma kolegami. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Jeżeli nie znasz fabuły gry, to tak szybko się nie znudzi, tryb kampanii jest naprawdę spoko. Nuda zaczyna się później, w przygodowym trybie gry, cały czas rifty i nic innego.  Sezony to czasowe przedziały, które polegają na zrobieniu jak największej głębokiej szczeliny, zaczynając od zera (nowa postać, nowa skrzynia). Podczas sezonu dostajesz listę achivmentów, za ich wykonanie dostajesz nagrody sezonowe (ramka portretu, wygląd zbroi czy pet...). 

Opublikowano

Do panów wyżej, czy wiecie czym jest grind? Gry tego gatunku opierają się na tym elemencie. Dlatego to wygląda jak wygląda. @Unga, jeżeli lubisz po stokroć robić to samo, aby w końcu zauważyć progres na postaci, to D3 jest dla ciebie.

Opublikowano

Do panów wyżej, czy wiecie czym jest grind? Gry tego gatunku opierają się na tym elemencie. Dlatego to wygląda jak wygląda. @Unga, jeżeli lubisz po stokroć robić to samo, aby w końcu zauważyć progres na postaci, to D3 jest dla ciebie.

a kim warto zagrać na początek? Aby nie było mi za trudno xDD

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

a kim warto zagrać na początek? Aby nie było mi za trudno xDD

Wszystkim skoro będziecie grać w grupie. Na solo chyba zawsze barb jest dobry i nie zależy od paczów. W dalszej kolejności wd/czarownik>/Crus/DH. Na supporta tylko mnich. I tym ostatnim proponowałbym ci zagrać w pt..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...