Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na prywatne serwery

321a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twoja wiedza w tym temacie, jest nikoma.... Widzę, 50 statków na sobie nob statki tzw. wszystkie 0 poziom atakujące jeden cel robiąc przy tym z*******e lagi. Po czym jakiś laik powie mi, nie ma botów na prywatne servery...  Prosze o wypowiedzenie się, kogoś kto ma mała wiedzę w tym temacie, ale ma. Dzięki, 

Opublikowano

Są pixelboty. Tylko w tym wypadku nie ma zrobionych pod działanie w tle, a musi być włączona przeglądarka cały czas.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Są pixelboty. Tylko w tym wypadku nie ma zrobionych pod działanie w tle, a musi być włączona przeglądarka cały czas.

Dzięki kolego. A zadziała tutaj każdy bot? czy trzeba mieszać w kodzie? 

Opublikowano

jeśli grafika nie różni się zbytnio na tych privach jak i sterowanie to myślę, że nic nie trzeba zmieniać :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ty czlowieku chory jesteś. Privy są wlasnie po to żeby ulatwic i umilić graczom rozgrywke, żeby nie musieli oszukiwać. Bocenie na privie to jak korzystanie z wallhacka w FPSie i czerpanie satysfakcji z bycia najlepszym

sprawdź może stare boty np. UDOBot mógłby działać ale czy ktoś go jeszcze ma to nie wiem

Opublikowano

ty czlowieku chory jesteś. Privy są wlasnie po to żeby ulatwic i umilić graczom rozgrywke, żeby nie musieli oszukiwać. Bocenie na privie to jak korzystanie z wallhacka w FPSie i czerpanie satysfakcji z bycia najlepszym

sprawdź może stare boty np. UDOBot mógłby działać ale czy ktoś go jeszcze ma to nie wiem

hahahaahhaha a sam robiłeś mieszacz na priva. beka

VPS: ON

Więcej na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...