Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak postawić bota na CSGODOUBLE.COM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś przeglądając forum natknąłem się na post użytkownika @Remzoo

Kupić najtańszego VPS'a ze zdalnym pulpitem i jechać na skrypcie na csgodouble. Kup bezpieczną sumę i stawiaj tak, aby metodą podwajania nie brakło coinsów przy ~15 nieudanych betach.

Kup 50k coinsów, kup vps'a za 20 zł i postaw dowolny skrypt który będzie stawiał po 1 coinie.

Przy 50% skuteczności dziennie zarobisz 700 coinsów, miesięcznie 21k.

Sprzedając coinsy po 3.30zł to po miesiącu czasu masz ~70zł, z czego 20 idzie na serwer.

Na czysto w ten sposób masz 50zł miesięcznie ZA NIC.

Zainwestować jednak należy na początku ~165zł na coinsy i jak wspomniałem ~20zł na serwer.

Należy pamiętać jednak, że im większa ilość początkowych coinsów tym mniejsza szansa na to, że przegramy. 50k wystarcza na MAKSYMALNIE 14 pomyłek, ostatni bet musi być trafiony aby nie stracić wszystkiego. 

Zamiast sprzedawać co miesiąc coinsów można również je zostawiać na koncie aby ryzyko malało, albo przelewać na inne konto, które również podłączymy pod skrypt i nasze zarobki wzrosną dwukrotnie, bo nie 700/24h tylko 1400/h, co przenosi się na kwotę 42k miesięcznie. 42k=~140zł.

Ja bym jednak proponował zacząć od większej sumy, bo przez okres miesiąca może zdarzyć się wszystko (mam na myśli serie przegranych dochodzących do kilkunastu porażek z rzędu.)

Moje pytanie jest następujące jak mogę to zrobić mając VPS? :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kupujesz VPS'a z Windowsem i masz zdalny pulpit, czyli obsługujesz komputer poprzez program tak jak swojego PC'ta.

Po prostu odpalasz chroma, wklejasz skrypt i gotowe.

Uprzedzam - najtańsze maszyny są w stanie crashować mając otwartych kilka witryn.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...