Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakładanie jackpota/ruletki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;)

Mam pytanko.

Zakładanie ruletki takowej jak np csgodouble, wiąże się z wielkim kosztem, a dokładniej musisz wydać np 500zł aby takowa ruletka powstała? Czy są stronki, na której kupujesz serwer np z 1botem i 1ruletka ludzie se grają i co miesiąc np 30euro opłacasz.

Liczę na odp :).

Opublikowano

Nie jestem dokładnie w temacie, ale to nie jest tak, że kupujesz serwer i masz wszystko zrobione. Musisz sam ogarnąć stronę, hosting, skrypty i boty, a to wszystko będzie kosztowało o wiele więcej niż 500zł (chyba, że jesteś w stanie sam napisać skrypty itp.)

Opublikowano

Dolicz sobie podatki itp.

Zadaj sobie pytanie czy jesteś pełnoletni.

Jak nie będziesz opłacał podatków to prawdopodobnie urząd zapuka do drzwi, ale może założenie strony za granicą by coś pomogło?

Opublikowano

Z tego co wiem to urząd nie ma tu nic wspólnego, ponieważ to nie jest zaliczane jako hazard jeżeli do regulaminu dodasz, że gra jest darmowa (kod np: freecoins) a gracze na własną rękę mogą wpłacać skiny (jako pieniądze ) Przynajmniej tak mi się obiło o uszy ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...