Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzieci w CS:GO

xRECORD2K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesć   :yay: 

https://www.youtube....h?v=aR3s6cfqUeM

Zarzucam wam filmik, który przypadkowo nagrałem, podczas którego spotkałem gromadę bachorów...

Obejrzyjcie początek, powiedzcie coś o moim głosie, czy miło się słucha, czy raczej brzmię jak oni, najwyżej poczekam jeszcze z rok czasu aż mój głos zacznie coś brzmieć.

Zresztą  ;) Zarzucam wam filmik i miłego oglądania!   :makka:

ps: temat wrzucam jeszcze raz, ponieważ stał się film prywatny i mi go emo zablokował " przez przypadek dałem prywatny  ._. "

Opublikowano

Wstęp jak by ktoś Cie na siłę zmuszał, a odnośnie nagrania? Nic nowego, typowe polskie gówno a największa beka, że te debile reprezentują jakiś tam swój pseudo zespół avki klanowe, tagi itd i to jest większa beka z tego.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ten wstęp 0 emocji ;f

Wstęp jak by ktoś Cie na siłę zmuszał, a odnośnie nagrania? Nic nowego, typowe polskie gówno a największa beka, że te debile reprezentują jakiś tam swój pseudo zespół avki klanowe, tagi itd i to jest większa beka z tego.

Nie miałem sił na te dzieci, byłem wkurzony przez takie bachory...

Opublikowano

Zalosne, nie smieszne, ps nie umiesz grac, mecz jak mecz, na niskich rangach to chyba dosc klasyk wiec...? 

zaufana osoba - elektronika? trochę szacunku mały gówniarzu, ranga nie gra, to tylko zwykły obrazek

Opublikowano

Dobrze ci mówili, na jednej rundzie wszyscy grali eco a ty z awp zacząłeś i wychylileś się i od razy padłeś

Opublikowano

Zalosne, nie smieszne, ps nie umiesz grac, mecz jak mecz, na niskich rangach to chyba dosc klasyk wiec...? 

zaufana osoba - elektronika? trochę szacunku mały gówniarzu, ranga nie gra, to tylko zwykły obrazek

Tak po pierwsze nie jestem maly gowniarzem (nawet glos mam lepszy ;)), po drugie nie obrazilem Cie, mam pisac Ci na per Pan? plz, nie bede szanowac kogos, kto nie szanuje mnie, nie wysmialem Twojej rangi, tylko napisalem ze klasyk, np na globusach czy supreme ruski sa ogarniete i potrafia normalnie dobrze grac zazwyczaj, na niskich to bezmozgi troche czesto. Ranga gra, gra, tak mozna mowic na jakies globale boostowane, a nie ze ktos z kalacha wyjsc nie moze, ocenilem Twoj film i to tyle, wiem ze chcesz same propsy, ale nikt tu nie bedzie klamal i lizal pupke. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Dobrze ci mówili, na jednej rundzie wszyscy grali eco a ty z awp zacząłeś i wychylileś się i od razy padłeś

ta k***a, ja kupiłem awp a naglę oni ECO bo na ts siedzieli i huja wiedziałem @Oski0202 ile masz lat że masz lepszy głos? Nie ma takiego czegoś jak " lepszy głos " a nie poradzę nic na to że ledwo co mam małą mutację, a chciałbym brzmieć jak youtuber Sniper 13, fajny głos do komentowania itp ;)

Opublikowano

ta k***a, ja kupiłem awp a naglę oni ECO bo na ts siedzieli i huja wiedziałem @Oski0202 ile masz lat że masz lepszy głos? Nie ma takiego czegoś jak " lepszy głos " a nie poradzę nic na to że ledwo co mam małą mutację, a chciałbym brzmieć jak youtuber Sniper 13, fajny głos do komentowania itp ;)

Chodzilo mi o to, ze brzmisz sam jak 13 latek przechodzacy mutacje, a mowisz ze jestem malym gowniarzem, chyba widzisz ich fundusze, ze musza grac eko bo nie maja na karbiny... 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Chodzilo mi o to, ze brzmisz sam jak 13 latek przechodzacy mutacje, a mowisz ze jestem malym gowniarzem, chyba widzisz ich fundusze, ze musza grac eko bo nie maja na karbiny... 

@Oski0202 serio jak 13 latek? :( mam 16lat... jakim cudem.

Opublikowano

Jak nie potrafisz wcisnąć TAB żeby zobaczyć tabelę i ile kto ma kasy to znaczy, że ta gra nie jest dla ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...