Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jaki jest sens obstawiania na loungu nie mając wkładu 200 euro+ tylko np 10 euro i caly czas wygrane.Przecież cały czas dostaje się śmieci po 0,5 euro do eq. Na csgolounge mam takimi śmieciami prawie zapchane sloty. Co mam robić z takimi tanimi skinami? Logiczne jest ze wygrywając w nieskonczonosc moge byc milionerem tylko co mi ze skinow 0,4-0,50 centa? Moge miec takich w eq 10000 i beda bezuzyteczne.Do sedna, bo moze czegos nie rozumiem. Jak na loungu moge sie bogacic bez dostawania syfu, przyjmujac ze mam 10 euro na start?

Opublikowano

Graj na canobecie..

Longue zeszlo na psy!

Mialem dowygrania prawie 2dolki i nie dostalem nic :) a jak cos wygralem to tylko gowno:)

Era obstawiania na longue sie konczy tak jak gra na jackpotach:)

Zobacz np na yt caly pompa team gra skinami za grosze a kiedysgrali za kilkaset+

Wiekszosc przeszla na ruletki ktore zabily sens hazardu w csgo :(

Opublikowano

Graj na canobecie..

Longue zeszlo na psy!

Mialem dowygrania prawie 2dolki i nie dostalem nic :) a jak cos wygralem to tylko gowno:)

Era obstawiania na longue sie konczy tak jak gra na jackpotach:)

Zobacz np na yt caly pompa team gra skinami za grosze a kiedysgrali za kilkaset+

Wiekszosc przeszla na ruletki ktore zabily sens hazardu w csgo :(

Pewnie stawiałeś na 90% i się dziwisz, że nie wypłaciło.

Stawiaj na underdogi, łatwo można się na tym wzbogacic, gdy trwa major (dużo przeciętnych drużyn zaskakuje).

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...