Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy S?

Ellaey420

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś opisać kiedy dostaję się S od czego to zależy od KDA?, farma też ma znaczenie czy co ?

Dla czemu ja nie dostałem S a on tak?

wtf.jpg 

Opublikowano

To chyba zależy od średniego wyniku na tym championie. Farma kiepska i sporo razy padłeś.

Opublikowano

On ma mniej śmierci, to jest głównym powodem. Po obserwacjach stwierdziłem, że podstawą do dostania S jest mała ilość śmierci. Na tą ocenę składa się wiele rzeczy tj. farma, postawione wardy, kille, asysty itd. Twoja farma też nie była duża mimo, że największa w grze.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

suppy maja najłatwiej żeby zdobyć s 

musisz miec po prostu dużo asyst ;v 

To ja ci powiem , ze najlatwiej mi zdobyc range s grajac junglerem  mimo ze to jest jedna ze slabszych rol w ktorej gram.  SUpportem gram dobrze a rangi s nie moge zdobyc mimo , ze ludzie chwala sobie gdy gram z nimi

u1lc.png
Opublikowano

Żeby supportem zdobyc S trzeba mieć 5+ kili i 10+ asyst..
Gram supprotem i rangi s nie otrzymywałem za staty 0/0/20 a za 5/0/10 S+ :v

W sumie na tym Lucianie nwm dlaczego nie dostaleś xD

Opublikowano

Ogolna ocena meczu , ja ostatnio 3/4/34 leona i dostalem s

czesto dostaje A+ , ciezej z S-ka bo trzeba przeciez caly mecz grac dobrze. a S+ to naprawde rzadko chyba z 4-5 razy mialem tylko.

Jak napisal Loth supportem nie jest tak latwo o S wcale. Najczesciej dostaja ci co Maja duza przewage w meczu nad innymi osobami .

Na lucianie pewnie datego nie dostales bo roznica miedzy killami a padnieciami byla zbyt mala ale moge sie mylic.

Alistar bardzo dobrze zagral .

Opublikowano

Dzisiaj mecz 20 minut nida na jungli 9/0/6 i bylo tylko A, do tej oceny wlicza sie wszystko, farma, kda, wardy, dmg na championach, każda postać ma inne wymagania na otrzymanie rangi S

Opublikowano

Dzisiaj mecz 20 minut nida na jungli 9/0/6 i bylo tylko A, do tej oceny wlicza sie wszystko, farma, kda, wardy, dmg na championach, każda postać ma inne wymagania na otrzymanie rangi S

Skąd masz informacje, że każda postać ma inne wymagania? 

lucyfergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...