Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin Changer? VAC BAN?

xasadax

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra ale VAC'a nie złapię jak nie będę grał MM. Tylko dm, uproszczone, lub jakieś inne serwery prywatne, prawda?

Dostaniesz

Opublikowano

Dobra ale VAC'a nie złapię jak nie będę grał MM. Tylko dm, uproszczone, lub jakieś inne serwery prywatne, prawda?

Jeżeli będziesz w menu możesz nawet dostać.

Opublikowano

Dostaniesz

Człowieku wyjdź z tego tematu, za to nigdy nie było bana i nie będzie XDDDDD gram na starej wersji tego cheata od połowy marca codziennie i nie ma nic a Ty mowisz, ze mozna bana wyłapać xD

To działa jak sweetfx gimnazjaliści, to nie ingeruje w żaden proces.. boże tylko was nagrać i puścić gdzieś sklejkę dziecięcą z wami na youtube tak sie martwicie jakbyście mieli ostatnią szluge z paczki skończyć

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Dostaniesz

Człowieku wyjdź z tego tematu, za to nigdy nie było bana i nie będzie XDDDDD gram na starej wersji tego cheata od połowy marca codziennie i nie ma nic a Ty mowisz, ze mozna bana wyłapać xD

To działa jak sweetfx gimnazjaliści, to nie ingeruje w żaden proces.. boże tylko was nagrać i puścić gdzieś sklejkę dziecięcą z wami na youtube tak sie martwicie jakbyście mieli ostatnią szluge z paczki skończyć

Ta bo nie mozna grać na configach z ludźmi co dają ci skiny a jakimś programem można^^ powodzenia graj graj potem będziesz płakał. 

Opublikowano

Dobra dziękuje wam wszystkim za odpowiedzi. Pobiorę to na smurf konto, ale mam nadzieję, że nawet jak dostanę vaca ma smurfie to główne konto nie zostanie zbanowane razem ze smurfem, bo tak NIE powinno być..

Opublikowano

Nie, nie dostaje się żadnych Vaców.

A jednak dziś grając na dm dostałem vaca :D

949ccbbb22d5333dgen.jpg

El Chapo, donde esté peligroso?

Opublikowano

vacjpg_saqhanq.jpg  no jednak vac

949ccbbb22d5333dgen.jpg

Opublikowano

OK. wiem, że za to może być VAC, ale ja tylko się martwię, że moje main konto zostanie również zbanowane ze smurfem (na mainie NIE będę tam używał żadnych rzeczy i nigdy nie używałem), no bo to jest na tym kompie gdzie się kiedyś logowałem na maina.. 

Ponieważ gdzieś czytałem na forach, że ludzie pisali, że wraz z kontem tam gdzie używali cheatów zostało zbanowane również ich główne konto, tylko nie wiem czy to prawda.

Opublikowano

No spoko, ale ja mam dwa konta, na jednym parę fajnych skinów, na innym prawie nic. Pomimo usunąłem steam, cs, pliki z kompa i lapka. Na kompie zalogowałem się na main, a na lapku słabszym na smurfa. Zaryzykuje i pobiorę to na smurfa, ale boję się, że jak dostana VAC'a na smurfie to, żeby MAIN nie został zagrożony!!

Jak myślicie, jak dostane VAC'a na smurfie to main konto też może zostać zbanowane?

Boże, gościu, serio? Ja już sobie tyle smurfów zbanowałem bo gralem na spinie itp a main dalej czysty.. Jak dostaniesz vaca to tylko na tym smurfie, ale za to nic nie dostaniesz, chyba ze odpalisz jakies wh albo aima, tak to nie ma szans, juz nawet nie ma co odpowiadac bo i tak macie swoje zdanie i ciągle jedno i to samo piszecie "a dostane bana, a dostane vaca? czy to jest bezpieczne? a dostane bana a dostane bana? ..

Main acc nie zostanie zbanowane, nic nie zostanie zbanowane za ten program.....

Jak ma połączone jednym tokenem dostanie na oba.Ja miałem połączone i używałem tylko na smurfie ale drugie konto też dostało vaca.Za to 3 które jest na innym tokenie czyste.

949ccbbb22d5333dgen.jpg

Opublikowano

Dobra kij z tym nie ryzykuje. Kiedyś miałem połączone i się cykam. Jak was nie złapało to gratuluje, ale za jakiś czas pewnie was złapie. 

Opublikowano

To nie jest vac za ten program, czlowieku wkręcaj dalej wałki gimnazjalistom z tego tematu, z resztą róbcie co chcecie bo i tak macie swoje zdanie, mam nadzieje, ze potem będziecie mi kutasa lizać za to, że miałem racje ze za to vaca nie ma

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Opublikowano

Ehh nawet jakbym dostal vaca na smurfie to bym nie plakal. Ja sie tylko boje o main acc. Kiedys mialem dwa konta na jednym numerze, ale juz od jakiegos czasu nie mam.

Opublikowano

Nie ma za to VAC banów, gram z tym programem już od 1 miesiąca i nie dostałem bana, grałem matchmakingi, faceity itp i nic, od 1 miesiaca nie mam już vaca..

448af8ced075a.png

Opublikowano

To nie jest vac za ten program, czlowieku wkręcaj dalej wałki gimnazjalistom z tego tematu, z resztą róbcie co chcecie bo i tak macie swoje zdanie, mam nadzieje, ze potem będziecie mi kutasa lizać za to, że miałem racje ze za to vaca nie ma

Powodzonka ja tylko ostrzegałem.Róbcie co chcecie wasze konta wasza sprawa nigdy niczego innego nie użyłem tzw "wałków" nie wkręcam

949ccbbb22d5333dgen.jpg

Opublikowano

Powodzonka ja tylko ostrzegałem.Róbcie co chcecie wasze konta wasza sprawa nigdy niczego innego nie użyłem tzw "wałków" nie wkręcam

ta to ciekawe czemu goscie na youtube co mają po +100 tyś subów nagrywają z tego programu filmy nawet jak grają na main kontach gdzie mają po +2k godzin typie XDDD

Jesteś niedo**bany, zobacz sobie jacy youtuberowie to nagrywają i ile mają subów, sam sie balem tego odpalic ale jak zobaczylem typa co ma 100 tys widzow i tylko 200 lapek w dol a ok. 50 tys na tak no to pobralem i gram sobie sporo czasu i jednak vaca nie ma, w filmie tez mowil ze vaca nie ma bo to dziala jak sweetfx.

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

Opublikowano

@Patrol *DG*

Podaj mi ten filmik. Na youtubie szukałem go i było max 3k łapek w górę! Przy okazji jak oglądałem to zobaczyłem, że jakiś rusek ok. 19h temu wrzucił filmik, że dostał VAC'a przez to..

Jak mi podasz link do tego filmu to Ci uwierzę.  ;)

Opublikowano

ta to ciekawe czemu goscie na youtube co mają po +100 tyś subów nagrywają z tego programu filmy nawet jak grają na main kontach gdzie mają po +2k godzin typie XDDD

Jesteś niedo**bany, zobacz sobie jacy youtuberowie to nagrywają i ile mają subów, sam sie balem tego odpalic ale jak zobaczylem typa co ma 100 tys widzow i tylko 200 lapek w dol a ok. 50 tys na tak no to pobralem i gram sobie sporo czasu i jednak vaca nie ma, w filmie tez mowil ze vaca nie ma bo to dziala jak sweetfx.

Valve przecież samo potwierdziło,że banują w Call of duty black ops za sweetfx natomiast w csie nie ma pewności ,ponieważ valve nigdy nie potwierdziło,że nie banują za seewta a w internecie da sie spotkać pełno osób,które piszą że dostały vaca za to bo ingerował w pliki .dll.Skoro w call of duty banują to w csie mają zrobić wyjątek?

949ccbbb22d5333dgen.jpg

Opublikowano

Ludzie powiem wam tak xD jesteście popierd**** jak za Iluzje w grze można dostać Vaca XDDDDDDDD? nic nie wrzucacie do plików steam a VAC blokuje PROGRAMY które edytują gre a nie nakładają kolory na skiny XDDD za to nie można dostać Vaca :)

używam ten program od miesiąca i chu do dupy a nie Vac ^^ a  mam konto 1.5k h

Opublikowano

jak za Iluzje w grze można dostać Vaca XDDDDDDDD? nic nie wrzucacie do plików steam a VAC blokuje PROGRAMY które edytują gre 

cheaty do gry też można napisać jako nakładkę, która nie będzie ingerowała w żadne pliki, a jedynie będzie widoczny proces. W windows 7 działa to na zasadzie nakładki pod aero. Odpalasz sobie grę w oknie, minimalizujesz ją, odpalasz cheat i maksymalizujesz grę. Masz wszystkie funkcje w formie nakładki i możesz streamować, nagrywać, a programy zewnętrzne tego nie wykrywają, bo jest to przecież nakładka i "iluzja" :D

Nigdy, ale to przenigdy valve nie wyrazi zgody na używanie tego typu nakładek, zmieniających coś czego fizycznie nie posiadacie w eq. Bany u valve to też taki random. Czasami są rozdawane ze sporym opóźnieniem. Tak samo jest też w przypadku głupiego overwatcha. Myślicie, że jak pobieracie te demka, to mecze na których suspect gra są aktualne? To, że ta nakładka nie jest wykrywalna, to prawdopodobnie nie widnieje jeszcze na liście programów podejrzanych, a same valve nie zauważyło jej dostatecznie. Być może twórca regularnie odświeża kod w każdym update, przez co jest niewykrywalna przez antycheat. Tak czy inaczej na to pytanie zadane przez autora tematu nie da się jednoznacznie odpowiedzieć. 

//edit: jak ktoś chce posłuchać wypowiedzi na ten temat: https://www.youtube.com/watch?v=GY-ERibfZYA. Tutaj akurat wypowiada się ceh9. Dawny gracz navi.

Opublikowano

Dobrze, ale teraz takie pytanie:

Czy jak miałem kiedyś dwa konta na jednym numerze i na tym samym kompie się logowałem, to mogę dostać VACa na dwa konta, gdy tylko jedno dostanie bana?

Dodatkowo dodam, że usuwałem cs´a i steam (i zainstalowałem od nowa) i usunąłem z jednego konta numer tel.

Opublikowano

Dobrze, ale teraz takie pytanie:

Czy jak miałem kiedyś dwa konta na jednym numerze i na tym samym kompie się logowałem, to mogę dostać VACa na dwa konta, gdy tylko jedno dostanie bana?

Dodatkowo dodam, że usuwałem cs´a i steam (i zainstalowałem od nowa) i usunąłem z jednego konta numer tel.

VAC namierza przez dysk twardy, takze albo robisz format dysku twardego (ale jest to trudne, bo zawsze cos zostaje) albo kupujesz nowy dysk twardy i formatujesz caly komputer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...