Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin Changer? VAC BAN?

xasadax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no, po prostu nie wierzę. Dobrze rozumiem, że program działa na zasadzie czarnej magii, że bez ingerowania w internale gry może ci w niej zmienić modele?

Po pierwsze, musisz go injectnąć. Już na tym etapie można dostać VAC bana, jak użyjesz public detected injectora. Nie mówiąc, że 99% userów nawet nie zastanowi się i w trakcie gry zrobi LoadLibrary injection.

Dwa, "to działa jak SweetFX" - nie. SweetFX obsługuje masę gier, bo akurat on nie ingeruje w internale gry, a w renderer shaderów (co chyba siedzi w dllce directx'a).

Natomiast ten oto skin changer ingeruje w grę i to bardzo, a oto dowody:

http://prntscr.com/bc9ri6 - bierze sobie interfejsy gry

http://prntscr.com/bc9rmq - dalsza część interfejsów gry

http://prntscr.com/bc9s6c

http://prntscr.com/bc9tm4 - notka od autora

http://prntscr.com/bc9v3x - hook wndproc

A ponieważ jest to publiczne i nieprzejechane żadnym protectorem, to szanse na VACa są. Zależy, czy Valve dodało sygnaturę do bazy danych.

Jak ktoś ma zamiar jeszcze narzekać, że 'to nie ingeruje w grę, za to nie ma VACa', macie proof w postaci screenshotów kodu dllki. A jak nie wierzycie, to sobie ją sami zreversujcie.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@maciek1207

No dobra, ale posłuchaj. Jak bym sprzedał jedno konto np. koledze i on by sobie cheatował i dostał VAC'a to mnie by nie dopadł, bo to na innym komputerze?

Chyba dobrze to zrozumiałem  ^^

Opublikowano

@maciek1207

No dobra, ale posłuchaj. Jak bym sprzedał jedno konto np. koledze i on by sobie cheatował i dostał VAC'a to mnie by nie dopadł, bo to na innym komputerze?

Wystarczy, że usuniesz pliki ze swojego komputera i już możesz grać bez problemu, VAC aż tak agresywny nie jest, by przeszukiwać usunięte pliki.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

@maciek1207

Musisz usunac wszystkie swoje konta na telefonie, jesli masz tam aplikacje Steam. Najlepiej odczekac po usunieciu 14 dni, dopiero pozniej sprzedawac konto. Bo jak na jednym koncie Ciebie zbanuja a miales powiazany numer telefonu z drugim, to banuja 2 konta od razu.

@maciek1207

Wystarczy, że usuniesz pliki ze swojego komputera i już możesz grać bez problemu, VAC aż tak agresywny nie jest, by przeszukiwać usunięte pliki.

Akurat jest to roznie, czasami lapie czasami nie. Niektorzy mieli takie problemy, ze co konto od razu VACa mieli, jesli kupowali tamta gre dlatego zmieniali dysk twardy. Najbardziej radze uwazac z mobilna aplikacja steam, jak ma sie wiele kont :)

Opublikowano

­

vacjpg_saqhanq.jpg  no jednak vac

To nie jest vac za ten program, czlowieku wkręcaj dalej wałki gimnazjalistom z tego tematu, z resztą róbcie co chcecie bo i tak macie swoje zdanie, mam nadzieje, ze potem będziecie mi kutasa lizać za to, że miałem racje ze za to vaca nie ma

Kolega wyżej ma rację, ale widzę banda niedorobionych pierdolców nie potrafi tego zrozumieć. Wrzucacie jakieś GUNWOVAC bany niby za ten program. Gram od marca na tym na głównym koncie i nie mam bana do dnia dzisiejszego.

Więc zanim przeczytasz te jebnięte wypowiedzi niedojebanych bachorów powyżej to przeczytaj posty Patrola.

YOLO

Opublikowano

2gwrus5.png  

Ogolnie to nie uzywalem tego programu 2 dni, poniewaz nie ma aktualnej wersji, ale dzisiaj mi to wyskoczylo podczas meczu.

Na szczescie po spojnosci plikow ustalo, ale przez chwile bylo cieplo + kolejny ban na 24h...

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

2gwrus5.png  

Ogolnie to nie uzywalem tego programu 2 dni, poniewaz nie ma aktualnej wersji, ale dzisiaj mi to wyskoczylo podczas meczu.

Na szczescie po spojnosci plikow ustalo, ale przez chwile bylo cieplo + kolejny ban na 24h...

Co w związku z tym, że Ci to wyskoczyło ? Nie rozumiem tego...

Opublikowano

"Posiadasz oprogramowanie, ktore modyfikuje gre lub nie jest kompatybilne z systemem vac"

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

"Posiadasz oprogramowanie, ktore modyfikuje gre lub nie jest kompatybilne z systemem vac"

Nie jest związane z tym programem, zwykły błąd który występuje :D 

Opublikowano

Ludzie powiem wam tak xD jesteście popierd**** jak za Iluzje w grze można dostać Vaca XDDDDDDDD? nic nie wrzucacie do plików steam a VAC blokuje PROGRAMY które edytują gre a nie nakładają kolory na skiny XDDD za to nie można dostać Vaca :)

używam ten program od miesiąca i chu do dupy a nie Vac ^^ a  mam konto 1.5k h

wh to tez iluzja w grze, NO JAK MOZNA ZA TO MIEC VACA, co nie? xDDD

Opublikowano

Ja p******e że nie macie jeszcze banów to się cieszcie, ale za to można wyrwać vac a ty pieprz dalej że nie.

Bo nie ma za to bana jełopie

Ludzie powiem wam tak xD jesteście popierd**** jak za Iluzje w grze można dostać Vaca XDDDDDDDD? nic nie wrzucacie do plików steam a VAC blokuje PROGRAMY które edytują gre a nie nakładają kolory na skiny XDDD za to nie można dostać Vaca :)

używam ten program od miesiąca i chu do dupy a nie Vac ^^ a  mam konto 1.5k h

i co z tego ze masz konto 1,5k h skoro na youtube youtuber co ma prawie 6k h używa tego na main acc i nagrywa z tego filmy.. chyba logiczne jakby leciał za to vac to by tego nie robił

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

@maciek1207 ja p******e ale ty jestes przyjebany xD marne prowo

Wystarczy usunac pliki cheata z kompa a nie k***a jakies msze odprawiac

Opublikowano

Powiem tyle (dla tych co mają dylemat taki jak ja miałem). Obejrzałem rosyjskie filmiki na youtube, i poczytałem komentarze. Wiele osób z Rosji dostało za to VAC'a. Być może wy nie dostaniecie (lub jeszcze nie dostaliście) i każdy ma inne zdanie na ten temat. Ja postanowiłem nic, nie robić i nie pobierać, ponieważ szkoda mi było gier na mainie i skinów  :)

Chciałem podziękować wszystkim za odpowiedzi i staranie się jakoś udowodnić swoją historię!  B)

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...