Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista skryptów - Pomysły na skrypt

JimForce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę

@TheMrKoia Na przyszłość polecam siebie :)

­

Nie działa.

==============:+:Koja:+:==============

Pomoglem ;3?

LIKE

==============:+:Koja:+:==============

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Pabel432 to w moim następnym wątku ;)­

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

­@Tomasz_mine 

• Napisz jakiś wątek :(
  • Tutaj tobie nie pomogę.

CHANGE LOG - v. 0.1

• Od teraz (tj. 10.06.2016 r.)
  • Skrypty, które nie działają proszę ich użytkowników napisanie wątku w którym mogę pomoć ( z racji tego, iż niektóre osoby nie posiadają dodatków takich jak SkQuery czy też WildSkript.
  • Przed przyjęciem skryptu proszę zaopatrzyć się w dodatki takie jak: SkQuery, WildSkript

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

Skrypt na gui z dropem  poproszę i cos w stylu admin tool np jezeli kliknę prawym przyciskiem pokazują mi się komendy typu /ban /kick /kill ale sam sobie ustawie komendy :)

Opublikowano

DL: http://pastebin.com/raw/827bG9rC

- Skrypt na drop

- Skrypt pt. AdminTools

Pamiętaj! Gdy chcesz dodać wiadomość robisz

Opublikowano

@up admintool nie chodzilo mi o to mi chodzilo o np. ze masz np. nether stara i on jest nazwany "admintool" mam go w ręku i klikam ten prawy przycisk myszy a on pokazuje gui i w tym gui są przedmioty np. kartki i w kazdej kartce jest inna komenda :) ale drop spoko :)

Opublikowano

@mikolosz ciesz się, bo skrypty mają więcej niż 100 linijek prawie.­

dodaj do 

Opublikowano

@mikolosz ten temat nie jest od tego! Prosiłbym Cie o zmianę treści postu.­

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSkajled jak na serwer macro to nic nie zrobię mogę zrobić żeby Automatycznie biło

SandFarmer - (ODRZUCONE

# autodamage

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSkajled bijesz gracza i to wszystko a to go samo bije póki nie umrze :D nawet jak odejdziesz od niego miliard kratek jak chcesz to mogę poprawić to.

@graba54pl - niech Ci będzie ale craftingu nie zrobię bo będą bugi.

Blok to DIRT.

­

Opublikowano

@JimForce Skrypt może być trudny ale bardzo proszę, komenda /zbroja1 daje graczowi zbroje i jak ją założy to dodaje mu +1 serduszko.Znaczy np hełm założy to +1 serce a jak zdejmie to normalnie.Bardzo proszę

Opublikowano

Witam mam pytanie czy pomógł by mi ktoś? chodzi mi oto, że próbuje napisać skrypt który pokazuje nick gracza i jego kordy gdy używa zapalniczkę 

napisałem 'coś' ale nie działa

on use of a Flint and Steel:

send "&4[!] &eGracz %player% uzyl zapalniczki %location of player%" to all ops

wyskakuje taki błąd

POMOŻE KTOŚ??? p4-biggrin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...