Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zły region <oszukali> RU

fdsfas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze o pomoc.

Na g2a zakupiilem klucz do gry Overwatch.

Okazał się kodem do ruskich serwerów, co teraz?

post-47855-0-19197900-1464635266_thumb.jpg

Opublikowano

Na g2a są dwie oferty z OW Origins, jedna droższa, bez region locka, a druga tańsza z regionlockiem na RU/CIS za 35orjo~.

Jesteś pewien, że nie kupiłeś przypadkiem złej wersji? Jeśli kupiłeś dobrą to możliwe, że przypadkowo dostałeś zły klucz. Spróbuj skontaktować się z pośrednikiem, u którego kupiłeś lub z g2a.

Możliwe, że wymienią. Jeśli nie to pozostaje ci sprzedać klucz jakiemuś ruskowi albo na VPN z ruskim IP zrobić konto na Battle necie i tam aktywować klucz, ale będziesz grał z samymi ruskimi co raczej nie będzie przyjemne.

Opublikowano

Na g2a są dwie oferty z OW Origins, jedna droższa, bez region locka, a druga tańsza z regionlockiem na RU/CIS za 35orjo~.

Jesteś pewien, że nie kupiłeś przypadkiem złej wersji? Jeśli kupiłeś dobrą to możliwe, że przypadkowo dostałeś zły klucz. Spróbuj skontaktować się z pośrednikiem, u którego kupiłeś lub z g2a.

Możliwe, że wymienią. Jeśli nie to pozostaje ci sprzedać klucz jakiemuś ruskowi albo na VPN z ruskim IP zrobić konto na Battle necie i tam aktywować klucz, ale będziesz grał z samymi ruskimi co raczej nie będzie przyjemne.

Konto na Rosje nie jest równoznaczne z graniem z samymi Rosjanami.

Opublikowano

Kto mądry kupuje grę za 200zl bez G2A Shield? Jeżeli na prawdę kupiłeś dobry region czyli global, a dostal RU to przeczytaj sobie ten artykuł

To jest ukryta treść, proszę
Może pomoże, ale coś mi się wydaje, że kupiłeś tą wersję za 160zl ru, a nie 220zl na global.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

­Dlatego, ja NIE polecam kupować gier w serwisach (tzn; G2A/ GOG / STEAM) Wolę wersję pudełkową..

Ale wyżej dobrze mówią, upewnij się, bo inaczej nie masz co wysyłać Ticketów.

Daj lajka! Nic to nie kosztuje, ale bardzo tego potrzebuje!

d9xa4.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 250 | 500 | 1000

Kliknij w obrazek! Zobacz nasz serwer!

Chcesz abym zobaczył? Napisz @Notrax3

Opublikowano

­Dlatego, ja NIE polecam kupować gier w serwisach (tzn; G2A/ GOG / STEAM) Wolę wersję pudełkową..

Ale wyżej dobrze mówią, upewnij się, bo inaczej nie masz co wysyłać Ticketów.

Z tymi serwisami nie ma żadnych problemów. Jedyny problem jest taki, że bardzo często to użytkownicy internetu są wadliwi i przez to, że nie potrafią czytać ze zrozumieniem często popadają w kłopoty. 

Opublikowano

­Emmm... bo widzę, że Panowie wyżej się znają. 

Sam kupiłem Far Cry 4 wersję "globa" dostałem ruską, kupowałem bez G2A Shield (kupiłem blisko 100 gier bez shielda, i żyję) Napisałem do supportu, po anonimowej rozmowie ze sprzedającym uwzględnił on moją reklamację. 
Wyślij ticketa, i dostaniesz zwrot. 

G2A to market taki sam jak np. Allegro. Jeśli towar jest niezgodny z opisem, możesz od niego odstąpić.
(chyba, że jesteś idiotą, i kupiłeś klucz RUS/CiS, a teraz bóldupisz.)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...